1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door xahmol, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. stitch_duck

  stitch_duck Forum Member

  Berichten:
  338
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  015 Ziggo (Casema)
  Lid geworden:
  24 mrt 2008
  acceptgiro?? als je mee mocht doen moest je het bedrag overmaken naar Ruigrok NetPanel Amsterdam (ik heb nergens gelezen dat je een acceptgiro kreeg)
   
 2. test-panel interactieve tv

  Nee sorry, zou een bericht krijgen waar het geld naar toe gestuurd moet worden. Toen ik na 19 december niets meer hoorde , had ik nog een e-mail gestuurd, waarom ik niets meer hoorde. Kreeg toen een bericht, maar niet van Ziggo, maar van Arjan vanGeel (Senior projektleider), die mij bedankte, omdat ik zo enthousiast reageerde en beloofde dezelfde middag nog zou berichten over de rest !!!Nou, wacht nu nog op zijn bericht !!!!!
   
 3. Dit is wel een hele late reactie dan...
   
 4. Ja, Als je naar Ziggo mailt hierover, dan krijg je nog niet eens een reaktie en van het bestaan van deze forum tot vandaag, nooit geweten !! Vandaag per toeval ontdekt !
   
 5. Stekker er uit en iTv opnieuw laten installeren (op de juiste smardcard) wil wel eens helpen.
   
 6. Steek wel tussendoor de stekker er nog even in :schater:
   
 7. ervaringen na drie maanden

  Ben nu 3 maanden aan het testen. En wat zijn de ervaringen.
  De PVR is wel aardig. Beeldkwaliteit is goed, en het is wel handig om ook de digitale kanalen te kunnen opnemen.
  Nadelen:
  - geen eigen volgorde kanalen
  - traag
  - functionaliteit opnemen haalt het niet bij mijn Panasonic (daar kun je iedere individuele opname die je plant direct aanpassen (eerder...langer, zeker op de commercielen willen programma's vaak wel 10-15 minuten uitlopen.

  VoD is helemaal niets. Heeft in het begin 2 weken gewerkt, maar daarna storingen. Nu is de status dat er een catalogus kan worden bekeken. Daarna start het programma wel, maar beeld is brokkelig of veegt (zoals oude videorecorder); geluid idem dito.
  Al flink wat gemaild met Ruijgrok: steeds keurig reactie, en daarna na 2 dagen keurig reactie van Ziggo. Maar ja, geen oplossing (kabels gecontroleerd, opnieuw aangesloten, opnieuw geinstalleerd).
  Dit product is volgens mij veel te instabiel voor de consumentenmarkt. Hier gaat Ziggo veel klachten over krijgen als ze de klanten hiervoor laten betalen.
   
 8. Hier gaat het de laatste dagen ook niet geweldig met ITV, mijn grootste klachten zijn:

  - Als ik film opstart begint hij 2 van de 3 keer alleen met blokkerig beeld, de 3e keer pakt hij de film soms wel (zonder stekker eruit te halen)
  - De film zelf is ook erg blokkerig soms, geluid gaat gewoon door terwijl de film lijkt te hangen.
  - Als film afgelopen is moet ik soms de stekker eruit trekken omdat de Cisco niet meer reageert, hij blijft dan op de zender staan waar hij opstond voor ik film keek.
   
 9. Het mooie is dat ze eerst de mensen ervoor hebben laten betalen, dit was in de periode juni - augustus 2008 onder de belofte dat je dan EK, Tour de France en de Olympische spelen in HD kon zien. Gelukkig ging de levering lekker vlot dus het EK en de Tour in HD gemist. Daarna hebben ze besloten de aparaten voor minder te verkopen en een test te houden. De mensen die er 400 euro voor hebben betaald hebben ...... pech!

  Ik weet het, je hebt er zelf voor gekozen. Maar het is wel vreemd. Ben het wel eens met de kritiek. Interface is instabiel en oneindig traag...
   
 10. Moet zeggen dat ik sinds de laatste firmware wel redelijk tevreden ben met de Cisco. De PVR is nu eindelijk bruikbaar.

  Tuurlijk, vergeleken met mijn Mediacenter is het nog steeds afzien en zou graag nog twee opnames tegelijk en een handigere UI zien, maar ik kan met het huidige leven, zeker omdat een Mediacenter met Alphacrypt een lastig verhaal gaat worden als ik de diverse berichten tussen de regels lees daarover.

  Wat ook helpt is dat ik weliswaar via Ziggo de Cisco idd juni vorig jaar heb gekocht, maar dat de 400 euro nog steeds niet afgeschreven is (nu even hopen dat niemand van de facturatieafdeling van Ziggo meeleest, begin een beetje te hopen dat die factuur nooit meer komt. Nu al bijna een jaar na dato).

  Mensen die echt boos kunnen zijn, zijn die mensen die hem via de Mediamarkt hebben gekocht, zeker buiten oud-Casema gebied. Die hebben echt de 400 betaald en hebben daar meestal nog niet eens een iTV installatiepakket bijgehad en zitten dan ook nog soms met niet updatebare firmwares.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina