1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax IRHD-5000C

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door nibble, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik wil graag ingaan op het aanbod van Ziggo om vóór 15 januari a.s. een HD-decoder aan te schaffen en zodoende € 50,- op het aankoopbedrag terug te ontvangen.

  Kan iemand mij vertellen of de Humax IRHD-5000C als Ziggo-pakket (mét smartcard) wordt verkocht en waar? De klantenservice van Ziggo kan het mij niet vertellen.

  In de winkels staan alléén de sd- en hd-decoders van Samsung als Ziggo-pakket en afgaande op alle berichten op dit forum blijkt de Humax de beste te zijn. Wel werd door de klantenservice "geadviseerd" om dan de Humax-hd-decoder te kopen met een losse smartcard. De losse smartcard kost plm € 30,-, dus van het voordeel van Ziggo blijft maar € 20 over, als deze aankoop door Ziggo zou worden geaccepteerd. :cry:

  Nibble
   
 2. Ik zag ze laatst in stapels bij de mediamarkt staan.
   
 3. Mediamarkt Cruqius

  Daar heb ik toen de mijne gekocht .
   
 4. De Humax decoders staan inderdaad bij de Media Markt in Cruquius in grote stapels maar dat zijn de "gewone" voor SD, evenals de Samsung, beide in de Ziggo-verpakking.
  De HD-decoder van Humax staat er ook, maar niet in de Ziggo-verpakking, dus zonder smartcard. Die moet je dan apart aanschaffen, wat de kosten weer hoger maakt.
  Ziggo heeft zelfs nu een aanbieding van € 99,- voor 'n HD-decoder mét smartcard, maar als je hierover opbelt dan weten ze bij de klantenservice van Ziggo niet van te voren welke je krijgt. Ze pakken wat er op voorraad is en als je geluk hebt dan is het een Humax.
  Dan zou ik zeggen: speel geen winkeltje als je niet weet wat je verkoopt. Als je bij de bakker een witbrood wilt en je krijgt een bruinbrood, neem je daar ook geen genoegen mee :).
  Nibble
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina