1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Misschien domme vraag: Teletext

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Tim van den ban, 12 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo daar,

  Ik heb dus ook digitale TV, geef eerlijk toe dat ik er nooit naar kijk want ben altijd de afstandsbediening kwijt. Maar goed...als ik hem wel heb, dan kan ik op de een of andere manier de teletekst nooit activeren ? Klopt dat ?

  Mijn schoonmoeder in Nieuw Vennep heeft hetzelfde. Dus we zullen wel iets verkeerd doen. Uitlachen mag dus, maar uitleg over wat ik niet goed doe is uiteraard beter :frons:
   
 2. domme vragen mag, domme antwoorden niet :)
  Ten eerste wat voor decoder heb je? Volgens mij hebben alle decoders teletekst aan boord. Overigens hebben niet alle zenders teletekst, bijvoorbeeld national geographic channel.
  Als je de tv uitstuurt via scart kan je ook de tv zijn teletekst gebruiken. Dus dan hoef je alleen de teletekst knop op je tv afstandbediening in te drukken
   
 3. Geen idee wat voor decoder ik heb, ik zit op het werk nu.

  Een zwarte met een kaartje erin :schater:

  Zal vanavond even checken. Maareh, ik weet dat niet alle zenders teletekst hebben. Maar gewoon Ned 1 toch wel ? Die doet het ook niet namelijk. We kijken dus vaak analoog nog, omdat teletekst mijn krant is (en ik met 5 afstandbedieningen in huis er altijd minstens 2 kwijt ben en altijd diegene die ik het meest nodig heb...)
   
 4. Ik dacht dat via een HDMI aansluiting teletekst niet mogelijk is.
   
 5. als je via HDMI kijkt, kun je de teletext van je tv niet raadplegen, dit komt doordat dit niet wordt ondersteund dmv HDMI, je kunt alleen de teletext van je decoder raadplegen.
   
 6. HDMI ?

  :oops:

  Ik heb zo'n 3 in 1 pakket, eigenlijk alleen omdat telfoon & internet net zo duur was als alle drie nu in een keer. Mijn vrouw gebruikt de telefoon en eigenlijk is alles alleen om het internet te doen (90% gebruik door mij voor World of Warcraft). Ik heb dus geen enkel benul van die digitale TV sjips, ik weet alleen dat de dames aan het klagen waren hierover dus ik denk ik stel een vraag hier.
   
 7. Weet je nou al wat voor decoder je hebt dan? (staat wel onderop) of is je probleem inmiddels opgelost?
   
 8. waarschijnlijk gewoon een SD decoder. dan zit er ergens een knopje met streepjes druk daarop, dan kies je daarna voor ok.:cool:
   
 9. als het een samsung is, druk je op text en vervolgens op ok. (samsung kronkel) maar dan verschijnt teletext!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina