1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Verbinding is bagger sinds snelheids verhoging...

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door djcujo, 11 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Het was dan eindelijk zo ver... Ook wij trouwe Z3i klanten kregen dan eindelijk een snelheidsverhoging... tenminste dat las ik overal...maar...

    Voor de verhoging zat ik wat de snelheid aangaat altijd tegen de 20/2 Mbit
    En behoorlijk stabiel... (constant, weinig schommelingen)

    Nu na de "upgrade" gaat mijn upload wel iets sneller (zit nu meestal rond de 2,8 Mbit up) maar de download is gewoon zwaar bagger geworden!!

    Meestal kom ik niet meer hoger als 5 tot 6 Mbit, met heeeeel af en toe een uitschieter naar 23Mbit, maar hoger heb ik nooit gezien. Maar het ergste zijn de schommelingen, ik zit ook vaak genoeg op 2 Mbit en dan gaat ie weer naar de 5 tot 6.

    Wat mij betreft zou mijn oude profiel er wel weer in mogen, maar dan liefst wel met de upload die ik nu heb.

    ps. vraag me niet de helpdesk te bellen, want die onzin die ik daar iedere keer te horen krijg.... daar kan ik inmiddels al boeken over schrijven!
     
  2. Al wel gezocht op het forum? Lopen al meerdere topics over, is bijna niet te missen.
     
  3. ja hier het zelfde wat ze een verhoging noemen 2 mb en dan nog met pieken en dalen ook . de upload komt hier niet verder als 2500 . begin het nu toch wel een beetje zat te worden dat gekloot
     
  4. Hier precies hetzelfde,legt niet aan jouw hardware maar aan Ziggo.
    We moeten maar afwachten op betere tijden denk ik.:sad:
     
  5. die standaard vragen moet je meteen van de tafel vegen van de helpdesk. Met al gedaan en getest. Dan kunnen ze niet anders om echt verder te gaan. Niet melden betekent niet bekend dus geen storing. Dit is namelijk geen officeel ziggo forum. Al zouden ze dat wel weer moeten doen zoals toen bij mk.
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
     
  6. Het verschil is dat het toen een stuk kleinschaliger was. Ik denk dat je inmiddels 3 fulltime beroepskrachten moet inzetten om alles een beetje te behandelen. :grin:
     
  7. als daar mee problemen verholpen kunnen worden en de helpdesk wachttijd verkort is het mischien geen slecht idee ;)
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
     
  8. wat bij mij wel werkte

    Beste djcujo,

    Wat bij wel heeft geholpen is het modem (motorola) d.m.v. een klein pennetje of paperclip reseten, aan de achterzijde net onder de netwerk aansluiting. Maar misschien heb je dat al gedaan.:wink:

    gr. Pablo
     
  9. Heb ik vandaag ook maar eens gedaan. Na de laatste keer de stekker eruit en erin kreeg ik met m'n Z3i nog maar zo'n 18mb/s dowload - 2mb/s upload.

    De lampjes bleven ongeveer 2-3 minuten in allerlei figuurtjes knipperen. Uiteindelijk resulteerde dit in 20-24mb/s download - 2mb/s upload.

    www.speed.io schiet door naar 30mb/s maar zakt direct terug naar 25mb/s.
    Waar dat aan ligt mag Joost weten. :grin:

    Als dit stabiel blijft, ben ik om te beginnen tevreden, en zie ik verdere verhogingen in Q1-2009 wel zitten.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 dec 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina