1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Blue Shots TV beschikbaar via Ziggo

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 10 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Blue Shots TV beschikbaar via Ziggo

  Door Donald Koeleman | 10 december 2008 | 15:34 NL


  Alle programma’s van het, op 1 oktober gelanceerde, online TV station Blue Shots TV, zijn per 1 januari 2009 te zien via digitale televisie van Ziggo.
  Ronnie Overgoor (Blue Shots): “Met Blue Shots TV hebben we de ambitie om het leading TV station te zijn voor creative minded professionals. Online en mobiel weten we deze doelgroep zelf goed te bereiken, maar door de samenwerking met een partij als Ziggo zijn we nu ook beschikbaar via een miljoen kastjes in de huiskamer.”
  De overeenkomst tussen Ziggo en Blue Shots TV is aangegaan voor een periode van in ieder geval een half jaar. Blue Shots TV zal dagelijks te zien zijn, 7 dagen in de week, van 23.00 tot 24.00 via digitale televisie bij ZiZoneTV op kanaal 998. ZiZoneTV is het afgelopen jaar zowel technisch als conceptueel volledig herzien en is klaar om vanaf 2009 als kweekvijver en podium te fungeren voor hoogwaardige content. Na het eerste half jaar zal gezamenlijk worden gekeken naar de ervaringen en op basis daarvan wordt besloten of en hoe er verder wordt samengewerkt.
  Duncan Callender (Ziggo): “Wat we zien is dat het mogelijk wordt om professionele TV rendabel te maken voor een steeds kleinere, gerichtere doelgroep. Blue Shots is hier een perfect voorbeeld van en een dergelijk initiatief bieden we graag ons podium.” (Bron: persbericht)

  Bron: http://www.nederland.broadbandtvnews.com/
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina