1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing in Hoofddorp e.o.

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Akos, 9 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toppie! :applause:
   
 2. Misschien heb ik te vroeg gejuiched of is er nu een ander probleem. Maar sinds vanmiddag is de snelheid weer drastisch naar beneden. Ipv 2,2 Mb/s van de afgelopen dagen zit ik nu rond de 100 KB/s.

  Dit is overigens postcode 2135. Heb ik daar alleen last van of hebben andere dat ook (weer)?


  john
   
 3. Nope hier geen problemen PC 2134...
   
 4. PC 2134. Rond 17:30 - 18:30 down slechts 10 Mbit. Op dit moment weer netjes 19 a 20 Mbit. Dus wel degelijk wat minder aan het eind van de middag.
   
 5. Zonder te melden waar die snelheid dan lager was heeft dit niet zoveel zin. Is alles trager of alleen 1 news-server die het zelf bijvoorbeeld erg druk heeft. De capaciteit van de component die vorige week is uitgebreid zit bij lange na niet vol dus daar zal het nu niet meer aan liggen lijkt me.
   
 6. Zoals steeds in dit topic meet ik met speedtest.net. Uiteraard is dat niet 100% betrouwbaar en als er een meetfout in zit neem ik die structureel mee, maar feit is dat als iedereen meldt dat de snelheid goed is, de speedtest.net meting goed is, als mensen klagen dat de snelheid niet goed is, is de speedtest.net meting niet goed. Ik merkte het zelf met het bekijken van wat streams die normaal gesproken snel en soepel laden en gisteren dus niet.

  Let wel: tot nu toe kwamen goede metingen nagenoeg in de buurt van een perfecte snelheid en kwamen slechte metingen ook echt slechter uit de bus, namelijk minder dan de halve downloadsnelheid. Up is altijd goed.

  Persoonlijk maak ik me niet erg druk dat ik maar de halve download snelheid haalde gisteren, maar als iemand meldt dat er maar 25% gehaald wordt, dan meld ik graag even dat ik ook wat gemerkt heb.
   
 7. Ik ben ook gek op meten maar ik kan mijn connectie eigenlijk nergens goed meten.
  Op speedtest.nl staat verouderde informatie wat betreft ziggo en de meting klopt ook niet.
  Speedtest.net klopt ook niet,de uploadsnelheid wel maar de downloadsnelheid niet,als de download snelheid gaat testen blijft mij mij de meter altijd op 0 staan en dan ineen schiet ie een keer helemaal in het rooie en dat was dan de meting.
  Ik krijg dan ook abnormale resultaten,veel te hoog.
  enige waarmee ik kan zien hoe mijn snelheid is is in newsbin.
   
 8. Zet je antivirus eens uit en test dan nog eens...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 dec 2008
 9. Gedaan en geen verschil...
   
 10. Net een test gedaan op Speedtest.net [pc 2135]

  down: 39622 kbps
  up: 2846 kbps
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina