1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alles in 1 extra upload snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door The Puma, 9 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb mijn bestand abonnement laten omzetten naar alles in 1 extra

  Hierbij de snelheid download en upload
  [​IMG]

  Wat me opvalt is dat de upload snelheid aan de lage kant is
  Zou ongeveer 3000 kb/s moeten zijn

  Heeft nog iemand hiermee problemen, en wat is de oorzaak?
   
 2. Heb vanavond met speedio ook een aantal testen gedaan. Ook Z3i abbo. Resultaten upload van 2411 tot 2656 kbitps. Dus ook (iets) te laag. Zit in 1759 gebied. Overigens geeft speedtest gelijktijdig veel slechtere resultaten nl van 1600 tot 1766 kbitps.
   
 3. Speedtest.net of speedtest.nl? De laatste niet gebruiken als serieuse meet tool. Speedtest.nl is niet meer van deze tijd en gebruikt veel te kleine bestanden om een goed beeld te kunnen schetsen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 dec 2008
 4. Speedtest.nl Bedankt voor de tip. Vermoedde al zo iets.
   
 5. Tot nu toe dacht ik ook dat het aan Ziggo lag. Mijn upload kwam nooit boven de 1950mb/s uit. Na van alles proberen merkte ik in veilge mode dat de snelheid naar 2500mbps ging. Helaas, het uitschakelen van mijn firewall in normale mode veranderde er niets aan.

  Verder zoeken wees uit dat bij mij niet de firewall het probleem was, maar de antivirus/antispyware beveiliging van de webtoegang (ook van eset smart security) was het probleem. Na tijdelijk uitschakelen van deze optie, kreeg ik op verschillende testlocaties snelheden tot 2900mbps.

  Je ziet, het hoeft helemaal niet aan je firewall te liggen. Ik heb de optie voor de beveiliging weer fijn terug aangezet zodat ik veilig kan surfen. Het weten, dat mijn upload snelheid sneller kan, is voor mij voldoende.
   
 6. En dus ligt ook niet aan Ziggo zoals velen nog steeds denken... maar zoals je zelf al aangeeft niet zo hoeft te zijn ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina