1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

1 Hop van Ziggo die mogelijk storing veroorzaakt

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Dubz, 8 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Zo te zien ping je rechtstreeks naar een node, en blijkbaar reageert deze node niet op ping aanvragen en worden deze gewoon gedropt, vandaar ook dat je een ontzettend lange lijst met hops krijgt.

    Wat nu als je een trace doet naar bv een "gewone" gameserver, en niet direct naar nodes.
     
  2. Vreemd genoeg wordt er opeens niet meer op mijn conclusies gereageerd.

    Het is heel simpel, ik heb een driehoekskruizing.

    WoW TCOS
    Y
    IK


    Tot de kruising gaat alles goed, op elke hop! maar het gaat fout aan zowel de linkerkant als de rechterkant, beide 12% packet loss, vanaf de eerste hop. Aan de WoW kant, zijn dit Telia hops, die zijn door blizzard al doorgelicht.
    Het probleem ligt 100% aan de kruising zelf, namelijk die ene router die op de kruising staat.

    In het vervolg ook graag niet mijn topic hijacken.
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 9 dec 2008
  3. Ik hoop dat eje gelijk hebt want dat lost mijn WoW probleem ook meteen op. Zwanenburg, sinds zelfde datum een probleem met zelfde verschijnselen.

    Mijn tests op Speedtest.nl zijn echter waardeloos in de upload, ik had de hoop dat het daar aan lag.

    Heb Ziggo reeds geconfronteerd met dit geheel maar die doen er niets aan want van hun kant lijkt alles goed. Zal dus wel weer een paar weken overheen gaan en me mijn high end raiding kosten....
     
  4. Het lijkt fout te gaan wanneer traffic van het ziggo netwerk een ander netwerk in gaat. In geval van de info die je in de openinspost plaatste wanneer traffic van het ziggo netwerk overgaat in het telia netwerk. Op de hop van het telia netwerk ontstaan de hogere pings.

    Kan een probleem van ziggo zijn met het koppelen richting een extern netwerk, maar kan ook bij het externe netwerk liggen.

    Het je ook (game)servers waar dit probleem niet optreed? Als het slechts op een selectief aantal game-servers optreed kan het ook aan die zijde liggen.
     
  5. Bij mij maakte het geen verschil. Blizz heeft verschillende battlegroups (servergroepen) en ik heb het probleem op allemaal.
     
  6. Ik ping naar de server waar de problemen zich voordoen,op dslreports.com met een linequality test zitten denk ik hier de problemen vandaar dat ik hem ping en kun je me uitleggen wat een node is ? :oops:
     
  7. <p>probleem speelt bij verschillende games. zij delen beiden die ene router. nu moet alleen ziggo iets doen</p>
    <p><font size="1"><i>Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 7.6) SP; 240x320; HTC_S710/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1</i></font></p>
     
  8. Is dat zeker ? Ik krijg nl vanmiddag een paar techneuten van Ziggo langs als het goed is. Dan kan ik ze ook even hier naar verwijzen of vragen hoe ik dit zo snel mogelijk onder de aandacht breng. Helpdesk bellen kom je namelijk nooit ergens mee. Met alle respect, ze zijn heel aardig en vriendelijk, maar spreken elkaar nog geregeld tegen en mogen geen beslissingen nemen dus schiet niet op....:cry:
     
  9. Hier ook hetzelfde probleem met die hop. ´s ochtends en ´s avonds laat alles redelijk met iets hogere ping maar in de middag heel erg last van hoge ping.

    Zie:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Telkens dezelfde hop die problemen veroorzaakt en dit is nog vroeg in de middag, 's avonds is het nog erger.
     
  10. iedereen krijgt hier maar techneuten thuis,ik heb ze al 3 keer aan de lijn gehad hiervoor maar geen techneut....
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina