1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het grote Z3i topic

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 8 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb ook Z3i, maar mijn downstream snelheid is bedroevend laag:

  [​IMG]

  up klopt wel.

  Ik heb daar meermalen de klantenservice over gebeld, maar die laten je teruggebeld worden door de Technische dienst wat niet gebeurt. Het lijkt erop dat ik alles van Z3i heb, maar de downloadsnelheid van Z3. Ik betaal echter wel gewoon het Z3i tarief.

  Ik heb van een van de medewerkers de tip gekregen om, als de problemen verholpen zijn, aanspraak te maken op een vergoeding voor de maanden waarin de snelheid lager lag. Maar goed, het probleem is dus nog niet opgelost.

  Vandaag ga ik maar weer eens bellen (laatste keer was 2 weken geleden). Ik ga dan kijken of ik gewoon meteen doorverbonden kan worden met de TD, want elke keer dat riedeltje afdraaien tegen een telefonist(e) die toch niet met een oplossing kan komen hangt me nu ook wel de keel uit.
   
 2. @ Max the Dragon

  Hier precies hetzelfde ! Ik heb z3i. In het begin haalde ik de snelheid wel maar de laatste maand haal ik met wat geluk de helft. Ook absoluut niet stabiel. Blijft regelmatig hangen. Mijn configuratie thuis is niet gewijzigd in de afgelopen tijd. Bij Ziggo krijg ik geen reactie (vooralsnog per mail want tijd voor klantenservice aan de telefoon heb ik nog niet). Na veel problemen met mail overweeg ik nu formeel een vergoeding te vragen of grootschalig op te roepen om Ziggo te boycotten en te mijden als provider ! :no:
   
 3. Wat is je configuratie thuis dan? Welk gebied woon je?
  Want mijn ervaring met multikabel / ziggo is dat de snelheden extreem stabiel zijn. Misschien heb ik geluk en waarschijnlijk ben ik mede zo tevreden omdat ik nog nooit de klantenservice heb moeten bellen.


  Zelf varieert mijn snelheid via wifi (G) van 19-25 mbps.

  Maar bedraad (1 gigabit) nagenoeg altijd:

  [​IMG]
   
 4. Je reageert op een bericht uit februari...
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
 5. Zo jammer he?
   
 6. Zeker jammer ja, had weer 4 berichten gescheeld... :schater:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina