1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het grote Z3i topic

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 8 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb er geen problemen mee als ze het abbonement afschaffen, maar dat ze het dan eventjes melden.

  Stel ik switch nu naar Alles in een, en in april blijkt dat Z3i toch hoger wordt dan alles in een, kan ik dan terug switchen naar Z3i?
   
 2. Dat kan altijd. Je zit niet aan jaarcontracten o.i.d. vast.
   
 3. Maar als je nu gaat downgraden, kost het je wel geld. Ik zou alles even afwachten of je moet perse willen downgraden. Laat Ziggo eerst maar bekend maken wat ze werkelijk willen gaan doen met de verschillende abbo's en snelheden.
   
 4. Inderdaad, ik moet nog beginnen aan de Z3i haha. Zit met smart te wachten op het modem.

  Als ze het gaan behouden voor deze prijs met een lagere upload dan de normale Z3 ga ik er misschien wel achteraan. Ookal is de 40mbits down voor mij belangrijker :oyeah:
   
 5. Als je overstapt op alles-in-1-extra is dat trouwens geen 'downgrade' omdat je ook telefonie en zo erbij neemt. Je krijgt dan dus geen extra administratie-kosten. Die krijg je alleen als je van een sneller los-internet abonnement terugstapt naar een trager abonnement. Volgens mij heb je nu de eerste 2 maanden van Z3i gratis ??? Daarna zou je kunnen overstappen naar een alles-in-1 en krijg je nog een gratis digitale TV ontvanger ook (of een andere actie die dan loopt) dus dubbel voordeel :frons:
   
 6. Ja ik krijg het inderdaad 2 maanden gratis. Tegen die tijd kijk ik het wel aan, eerst maar eens op dat modem wachten.
   
 7. Ja inderdaad, dat is ook zo...heb ik even niet aan gedacht.:giveup:
   
 8. stapte ook over naar Z3 met mooie Samsung HDTV ontvanger voordeel van 99 euro......... net als ik destijds die andere samsung voor 89 euro moest kopen die ze nu kado doen.... over ressessie bij Samsung Digitaal ontvangers gesproken. :schater:
   
 9. [​IMG]
  [​IMG]
  (dit is mijn ziggo z1 abbo)
  Wie heeft een snellere z1??:grin:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14 jan 2009
 10. Ziggo koopt ze in... dus om nou de eventuele recessie bij Samsung erbij te halen, ik zie het verband niet ;)

  Nou, dan moeten ze nu maar even je klantgegevens erbij halen... en moeten ze maar eens kijken of het profiel in je modem wel goed staat ;) Of is het de bekende browser-bug? :P
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina