1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het grote Z3i topic

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 8 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toch heb ik een router die een Gigabit Wan aansluiting heeft, volgens mij gaat die het wel redden. Uiteraard staat hij nu geschakeld op 100 Mb/Sec omdat de MoDem niet verder kan, maar ik ben benieuwd wat deze presteert met hogere snelheden.
   
 2. Let er wel op dat allerlei foefjes die de router heeft om DoS-attacks te voorkomen enzo de snelheid flink kunnen drukken. Op mijn Linksys router had ik Intrusion Prevention System (IPS) aan staan waardoor de download snelheid tot 16 Mbit beperkt bleef. Uitschakelen resulteerde in de volle snelheid.
   
 3. Nu dan, woensdag ga ik een andere router kopen, dus aan ieder: "de beste advies tip, en waar te koop"

  Woon in Hengelo (ov) dus hier heb je volgende zaken in bereik:
  MediaMarkt, S&F, Dixons, V&D, TessaTronic, BCC.

  Z3 alles-in -1 pakkeet dus updates van Ziggo naar hogere Mb's open houden, 2 zware PC's hangen aan de router waarvan 1 op torrents draait (wel safe upload afgesteld), heb de Arris modem van Ziggo, ok brand maar los! De Linksys BEFSR41 heb ik al, maar die loopt stuk te gaan.
   
 4. Ik denk erover de Linksys WRT610N te kopen..
   
 5. router


  bedankt voor de info zo leer je nog eens wat
  dus je moet je computer ff rechtstreeks op het modem aansluiten om te kijken of je router de snelheid naar beneden haalt
  ik denk van niet ik haalde gistermiddag al 28Mbps
  nu komt ie niet verder dan 17 Mbps (zaterdagavond)
  ziggo heeft volgens mij nog steeds een capaciteitsprobleem :evil:
   
 6. Mijn modem heeft een dhcp server erin zitten. In principe zou dat moeten werken.

  Maar goed ik denk dat ik toch voor een nieuwe router ga. Hoe kom ik er eigenlijk achter wat voor doorvoer snelheid een router heeft? Dus van Modem naar router naar pc.

  Een kennis vertelde mij dat de Linksys RVS4000 moet aanschaffen, die zou namelijk tot 100mbit download snelheid per seconde moeten kunnen doorvoeren, maar dit vind ik nergens terug.
  En is dit wel een degelijke keus?
   
 7. De snelheid van de poort verteld niets over de doorvoersnelheid die de router behaalt. Nu denk ik wel dat je voorlopig ruimschoots toe kunt met deze router, maar een gemiddelde gigabit router houd het bij ergens 70-120mbit (varieert heel sterk per model) toch echt wel voor gezien, een enkele gaat tot 150+Mbit of zelfs 200+Mbit, maar dit zijn er niet heel erg veel
   
 8. Interessante tests.

  Kom er nu dus achter dat mijn WRT160N het net aan zou kunnen. De toekomstige upgrade van 'Alles in 1 Extra' dan. De doorvoersnelheid WRT160N WAN <> LAN (getest) max 85.4Mbit/s, dus voorlopig hoeven we hier geen andere router. Mocht het alsnog problemen opleveren, kunnen we altijd nog kijken.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 jan 2009
 9. Same for the Linksys wrt 150n, 90 mbit/sec , als we een jaartje verder zijn is ws. er weer wat moois voor minder geld:oyeah:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina