1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Het grote Z3i topic

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 8 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. [​IMG]

  haha met Torrent-uit nog lagere score:schater:
   
 2. Nou ik heb de stap genomen en Z3i besteld. Ik ben benieuwd!
   
 3. Ik heb dezelfde router, maar dan met dd-wrt firmware. Hiermee haal ik de 3,4 mbps wel. Vanaf het begin heb ik deze firmware er al op staan, dus kan je niet zeggen of mijn router het met de originele firmware wel of niet zou redden. (http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/index.php)
   
 4. Wanneer je 3rd party firmware voor de Linksys WRT54G gaat proberen, let erop dat er veel verschillende versies van deze router in omloop zijn waarvan de firmware niet uitwisselbaar is! Ik weet ook niet of er voor elke WRT54G versie 3rd party firmware is.

  Als je (3rd party) firmware voor een verkeerd versie model op je router zet maak je hem waarschijnlijk daarmee waarschijnlijk direct onklaar en rijp voor de kliko.
   
 5. me 2

  :applause:
  [​IMG]

  me 2
   
 6. Mijn z3i abbo is al ingegaan maar krijg m'n modem waarschijnlijk pas eind volgende week. Aangezien ik dringend verbinding nodig heb wil ik tijdelijk een ander modem gebruiken.
  Weet iemand of ik een gewoon een ander modem kan gebruiken (Ziggo, Motorola Surfboard SB5101E) of werkt het alleen met het door Ziggo aan mij te leveren modem (MAC-autorisatie)?

  Thanks!
   

 7. Je moet je MoDem via het internet activeren bij Ziggo in elk geval, dus ik denk dat een willekeurig MoDem niet zal gaan
  .
   
 8. Ik heb van Ziggo een modem activatiecode ontvangen. Als ik een bestaande Ziggo modem van iemand anders gebruik kan ik dit modem middels de pagina http://activatie toch gewoon met mijn gegevens activeren. En als dan een keer het nieuwe modem van Ziggo binnenkomt doe ik hetzelfde voor het nieuwe modem...
  Het proberen waard. Ik koop het modem van iemand voor 10,00. Vanavond weet ik meer! :)
   
 9. Dan is het beleid wel gewijzigd omtrent modems.
  Een collega had een tijd terug een defect modem en wilde een modem van mij (wat ik over had) overnemen. @home wilde er niet aan om dat modem te activeren (MAC-adres).
  Het enige wat er toen opzat was bij Ziggo een ander modem kopen.
  Zo raak je dus ook nooit van je overtollige modems af . . . :sad:.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina