1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verwijderen "zwarte" zenders na aflopen proefperiode

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door supermuis, 8 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na het aflopen van de proefperiode waarin ik de volle 160 zenders kon bekijken, kan ik nu de 60 zenders uit het basispakket bekijken. Echter, alle 160 zenders blijven staan, waarbij ik bij het op-/aflopend zappen constant zenders op "zwart" zie staan met de melding "preview periode afgelopen". Uiteraard kan ik het directe zendernummer selecteren, maar op/aflopend zappen gebruik ik veel vaker en is makkelijker. Bijkomend nadeel is nu ook dat de EPG ook informatie laat zien van zenders die niet in het basispakket staan. (Diverse) herinstallaties van de zenderlijst levert steeds weer een gevonden aantal van 160 (TV) zenders op. Natuurlijk kan ik ook de wel zichtbare zenders in de favorietenlijst van m'n decoder zetten, maar dan mis ik wellicht nieuwe (tijdelijke) zenders.

  Weet iemand een oplossing zodat ik alleen de kanalen uit het pakket zie die ik heb gekozen en de andere gewoon onbeschikbaar blijven?

  Alvast bedankt voor jullie reacties.
   
 2. je kunt dit via je HUmax instellen door zelf een favoriete lijst aan te maken met de kanalen die je wel kunt ontvangen
   
 3. Moet ik daarvoor dan eerst alle zenders langs om te kijken wel/niet te ontvangen en nummer noteren of is er een handiger manier (bijvoorbeeld een lijstje van de Ziggo site)?
   
 4. Yep, even op Ziggo kijken welke zenders er in het basis pakket van jou gemeente horen en die in je favorieten zetten. Duurt een paar minuten, maar het is niet anders. Dit heb ik bij zowel de Humax als de Samsung gedaan.
   
 5. Ik had op mijn satelliet ontvanger een 'skip channel' mogelijkheid, jammer dat dit niet op huidige decoders zitten. (Dus zonder een favorieten lijstje aan te maken)
   
 6. gewoon een favorietenlijst aanmaken, en de zenders waar je geen abbo op hebt eruit laten. Je kunt dan ook een logische indeling maken en de zenders bij elkaar zetten die je bij elkaar wilt hebben. Want de zenderindeling van ziggo is verreweg van logisch.......
   
 7. Dat kan niet bij alle merken, volgens mij is Humax één van de merken waar het niet kan.
   
 8. Nou, op mijn Humax (de pvr) kan dat gewoon...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina