1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

24 november film1 genomen maar nog steeds niets

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door gert1967, 7 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik vraag me af waar ze bij ziggo mee bezig zijn heb 24 november all film1 pakket bestelt zou dan ook een bevestiging brief krijgen maar we zijn inmiddels op 7 december maar heb nog steeds niet die brief gehad en dus ook nog steeds geen film 1 pakket gisteren gebelt naar ziggo die zeiden binnen 2 uur heb je film 1 maar helaas niet weer niets maandag bel ik weer
  dus bij deze de klacht hierover
   
 2. vervelend

  dat is vervelend om te horen. Misschien is het vastgelopen, dat komt weleens voor of misschien is het anders aangevraagd.

  Meestal als je de verkoop afdeling spreekt 0900-1884 optie 5, en dan ook de smartcardnummer geeft kan men direct aanmelden, maar als er al een lopende order is (ofwel verwerking van een eerder bestelling (ik wil niet zeggen of dit bij jou het geval is) ) dan wordt de aanvraag via een ander manier gedaan en dit zorgt voor de vertraging.....

  al met al, zou ik jou advieseren om dan toch weer de verkoop afdeling te bellen, ik werk er zelf ook en kan jou aangeven dat tussen 5u en half 7 in de avond niet druk is !! dus je komt er wel door.

  succes !! mocht het niet lukken, laat het me weten want dan weer ik een ander oplossing. :)
   
 3. het is gelukt we hebben film1 pakket

  hallo

  bedankt voor je reactie
  maar het is all opgelost we hebben nu film1 pakket nog bedankt voor je tip

  Vg gea
   
 4. Hier heb ik het gisteren besteld en net zet ik de decoder op Film1 kanalen en het wordt al doorgegeven. Ging snel dus, inderdaad even gebeld met Afdeling Verkoop.
   
 5. Nu is de bevestigingsbrief met het blad van Film1 al in huis. Tevens de nieuwe maandelijkse rekening... het wordt steeds goedkoper hehe!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina