1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Radio luisteren

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Palabra, 7 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. KICK...

  Kunnen jullie allemaal wel gewoon naar Radio 1, 2 en 3 luisteren?
   
 2. Geprobeerd en geen enkel probleem.
   
 3. geen enkel probleem
   
 4. Hartelijk dank voor de reactie. Dan is er bij mij dus iets mis. Infje of Kitaro, willen jullie eens kijken waardoor dit kan komen?
   
 5. Doorgaans is dit een signaalprobleem. De zenders waarop je storing hebt, zitten in 1 transportstroom en deze lijkt niet goed op de Cisco binnen te komen. Sluit de Cisco eens aan op de 2e uitgang van de breedbandversterker om te kijken of dit het probleem oplost.
   
 6. Waar vind ik de breedbandversterker, zit die in de meterkast? en hoe herken ik die?

  (De monteur heeft het bij ons aangesloten en ik was toen op mijn werk, dus ik heb geen idee)
   
 7. Als de hoofdaansluiting in de meterkast zit, dan zul je daar de breedbandversterker vinden. Het is een kastje met 4 uitgangen.
   
 8. Ik heb hem gevonden. Inderdaad in de meterkast. Er zitten vier kabels in de uitgangen. Twee zijn helemaal vastgeschroeft. Een daarvan gaat naar het kabelmodem en de andere (denk ik) naar de Cisco. Ze zitten zo netjes vast, dat ik ze niet durf los te schroeven.

  De andere twee zitten met gewone stekkers en die kan ik wel omwisselen. Die gaan naar de slaapkamers. In twee van de slaapkamers is ook digitale tv en daar is radio 1,2 en 3 enz. wel normaal te ontvangen via de Samsung decoders.

  Behalve Radio 1, 2 en 3 hebben dezelfde slechte ontvangs bij de Cisco ook op Nicelodian en Pagina Zenderoverzicht van Ziggo. Deze doen het op de andere decoders wel goed.
   
 9. Nickelodeon en het zenderoverzicht zitten in dezelfde transportstroom als radio 1, 2 en 3. Probeer één van de uitgangen die je wel gemakkelijk kunt omwisselen.
   
 10. Ja maar die 2 doen het allebei wel goed en die gaan naar boven naar een Samsung HD en een samsung normale decoder. Ik heb ze net even omgewisseld en de tv's boven blijven het (natuurlijk) alletwee wel goed doen.


  De Cisco zit aan een van de kabels die helemaal vastgeschroefd is en ik weet niet hoe ik die los moet maken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina