1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wie is Ziggo, wie zijn er directeur en wie zijn eigenaar?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door BertvanHorck, 6 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Onderstaande is informatie over het bedrijf Ziggo uit het publieke domein:

  Zesko Holding handelend onder de naam Ziggo
  Postbus 9501, 9703 LM Groningen
  T 088-0620

  Bernard Dijkhuizen, CEO (Chief Executive Officer)bernard.dijkhuizen@office.ziggo.nl

  Marcel Nijhoff, CCO (Chief Commercial Officer)

  Walter Blom, CFO (Chief Financial Officer)

  Dedi Veldhuis, Vice President HRM

  Arent van der Feltz, Vice president Strategy & Legal / New business development

  Joop Evers, CSO (Chief Service Officer)

  Tom Verhulst, CIO (Chief Information Officer)

  Paul Hendriks, CTO (Chief Technology Officer)

  John Burger, Director Corporate Communications (john.burger@office.ziggo.nl)

  Zesko is eigendom van twee aandeelhouders: de private equity bedrijven Warburg
  New York Office 466 Lexington Ave, New York, NY 10017, United States, Phone: +1 (212) 878-0600
  en Cinven Ltd
  Warwick Court, Paternoster Square, London EC4M 7AG
  Tel: +44 (0)20 7661 3333

  Een interview met de CEO:
  http://www.wha-groep.nl/pages/content/S2/ezine05_4_kabelreus.aspx
   
 2. En wat moeten we met deze informatie?
   
 3. dat private equity bedrijven wist ik wel, wist alleen niet welke.
  Private equity firma's zijn bedrijven die niets anders doen dan investeren in niet beursgenoteerde ondernemingen. Om te kunnen investeren verzamelt een private equity firma privaat vermogen via bijvoorbeeld pensioenfondsen en verzekeraars. Net als gewone private kapitaalverschaffers wordt een private equity firma aandeelhouder van het bedrijf dat ze een financiële injectie hebben gegeven en net als gewone private investeerders verkoopt de private equity firma het belang na enige tijd (hopelijk met winst).
  Steeds vaker kopen private equity firma's bedrijven of bedrijfsonderdelen helemaal op. De private equity firma krijgt dan direct invloed op de bedrijfsvoering. Doorgaans wordt er vervolgens een sanering doorgevoerd waarbij gesneden wordt in de kosten en bedrijfsonderdelen worden afgestoten. Na sanering verkoopt de private equity firma de efficiënter opererende onderneming met winst door of brengt de onderneming naar de beurs. Het geld dat met zo'n beursgang wordt verdiend, is voor de aandeelhouder of -houders, de private equity firma dus. Hoewel private equity firma's zich in eerste instantie richten op niet-beursgenoteerde ondernemingen kopen private equity firma's ook wel beursgenoteerde ondernemingen op, na de overname wordt het bedrijf dan van de beurs gehaald. De gang van zaken is verder hetzelfde als bij niet-beursgenoteerde ondernemingen: opkopen, saneren en doorverkopen of weer naar de beurs brengen. Het verschil tussen een 'gewone' overname en een overname door een private equity firma is dat een private equity firma geen band heeft met de onderneming, de producten en de medewerkers. De private equity firma bekijkt de overgenomen onderneming puur zakelijk, het gaat hen alleen om de financiële winst bij verkoop van de onderneming. Een ander verschil - maar met dezelfde achtergrond - is dat een private equity firma gericht is op de korte termijn.


  bron wikipedia, die laatste alinea doet me denken aan het beeld dat Ziggo wil oproepen, staat toch haaks met de visie van de eigenaars, en wat ik wel weet, die betalen, die bepalen......................:giveup:
   
 4. Had je deze info ook geplaatst als alles rozegeur&maneschijn was? :shock:
   
 5. Ziggo is wat mij betreft veeeeeeeel te anonym.

  Juist door zich te verschuilen achter een website en schimmig te blijven over WIE Ziggo is , wordt volgens mij de irritatie verhoogd.

  Normaal communiceren met een menselijk gezicht zou als 50% van het probleem oplossen

  Wat mij betreft mogen de aandeelhouders zich beklagen over de communicatie van de directie met haar klanten.
   
 6. Ziggo is al 2X in Tros Radar geweest, moet je ook lef voor hebben :wink: en bovendien mocht Radar ook meelopen op het hoofdkantoor en aan iedereen vragen stellen !!
  Zo anonym en geheimzinnig is het ook weer niet :) Dat het allemaal beter moet.......tja daar zal naam en functie verder niet aan bijdragen.
   

 7. Nou, ik heb als @home klant nooit te klagen gehad, altijd verbinding, telefoon geen problemen. Alleen vind ik de kosten veel te hoog, kijk nu maar naar z3i, wel betalen maar een verschil in snelheid, ik zie het nog niet, of het idee om voor een tv beneden en boven twee keer te betalen voor je pakket. Boeverij, en het ergste is, ze weten het zelf.
   
 8. Let wel, ik heb geen aandelen :mrgreen: en ben ook gewoon klant! ben het met bovenstaand ook eens...te gek voor woorden.
  Te weinig concurrentie dus, 1 keus is geen keus :sad:
   
 9. Tempus,

  Helemaal mee eens, en dit heb ik op dit forum al een aantal keren geschreven, wat ze bij Radar hebben gedaan was prima!, respect!

  Maar verder is het absolute radio stilte. Nul commentaar op dit forum en de vragen die hier spelen zoals bijvoorbeeld over hun plannen voor uitbreiding van de HD zenders, een panel dat slechts gevraagd wordt naar irrelevante details en die niet worden betrokke bij de echt vitale zaken zoals technologie ontwikkeling, zenderkeuze enz
   

 10. Welk hoofdkantoor:P. Het hoofdkantoor zit helemaal niet in den haag:P.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina