1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

TV standby oid bij luisteren Radio?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door jansfotos, 5 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dag, Ik ga een HDtv aanschaffen, twijfel nog wel tussen Philips 9603 of de Sony Z4500. Waar ik eigenlijk mee zit is het volgende. Ik ga de nieuwe aanwinst ook als radio gebruiken. Waarschijnlijk in combinatie met Bose Cinemate. (Ik ben nog aan het zoeken voor een alternatief voor Bose maar dat lukt me nog niet zo).

  Bij de huidige analoge tv hekeld het me dat als ik via de tv radio, cd/mp3 enz. beluister dat het scherm niet op standby oid kan. Weten jullie zo hoe dat geregeld is bij bijv. de Philips 9603 of de Sony Z4500 ?

  Groet, Jan
   
 2. Je kan audio beluisteren buiten de TV om, gewoon de audio uitgang gebruiken. (digitaal of tulp of via scart met tulp uitgang)
  Deze audio kabels gewoon aansluiten op je versterker.

  Dat bedoel je toch? Dan hoeft de TV helemaal niet aan.
   
 3. IK heb geen versterker. Met google kreeg ik de indruk dat ook radio zenders te beluisteren zijn met een digitale tv en decoder (Ziggo).

  Ik wil het setje Bose Cinemate aanschaffen en een hdtv met een losse blueray speler.

  Ik heb gekeken naar home cinema setjes met een blueray speler maar ik kan alleen maar 2.1 plaatsen. twee boxen naast de tv en de subwoofer elders. Ik kijk en luister in een kleine kamer op twee verschillende posities, in bed en in een zitje. Dus achtergrond boxen kan ik niet plaatsen.

  Ik heb wel een oude tuner en losse versterker (Philips) maar kan geen surround boxen hier aansluiten. Of zou dit toevallig wel kunnen?

  Groet, Jan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina