1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hoe te bestellen via Ziggo icm Alles-in-1 pakket

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door mkrijgsman, 5 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Allen,
  op de Ziggo site staat aangegeven dat je in combinatie met een Alles-in-1 pakket een "Installatiepakket Digitale Televisie Harddisk Recorder" voor 229 euro ipv 428 kunt bestellen.
  Een Ziggo-medewerker kon mij evengoed niet aangeven of ik daadwerkelijk de Cisco-recorder zou ontvangen bij bestelling of een andere (bijv Siemens).

  Mijn vraag: hoe zorg ik ervoor dat ik een Cisco te pakken krijg bij bestelling van Alles-in-1 pakket, of is de enige mogelijkheid toch naar de winkel gaan (bijv MediaMarkt Utrecht) en loop ik dan de korting mis?

  groet, Marco
   
 2. Ik meen me te herinneren dat de Cisco geen onderdeel uitmaakt van de alles-in-1 aanbieding. Kan echter zo snel de post daarover niet terugvinden in dit forum, maar als je hier kijkt:
  http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/, dan zie je dat de aanbieding van 428 voor 229 staat bij (je schrijft het zelf al) digitale televisie harddisk recorder en dat is niet interactieve televisie (de cisco). Alleen de prijs is gelijk.
  Het zou wel makkelijk/duidelijk zijn als ze erbij vermelden welke recorder er bij welk pakket hoort
   
 3. De Cisco maakt inderdaad geen onderdeel daarvan uit. Het gaat bij Alles-in-1 om een Samsung PVR of een Humax PVR.
   
 4. Het is helaas idd vrij zuur dat je de Alles-in-1 decoder korting van 100 euro (althans dat was de korting toen ik in mei alles-in-1 bestelde) niet op de Cisco kan krijgen. De geadverteerde PVR waar je wel korting op krijgt is een SD recorder, geen HighDef (blijft lastig dat HD zowel High Definition als Harddisk kan betekenen in forum posts).

  Heb daarom zelf maar voor een gratis Humax SD decoder ernaast gekozen. Handig voor de slaapkamer.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina