1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wijziging in Zenderlijst niet te herkennen

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door vinnie-terranova, 5 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mijn oude samsung (9401r) kleurde zenders die nieuw waren ''oranje'' en wijzigingen ''blauw'' in de zenderlijst.
  Volgens de gebruiksaanwijzing moet dit met de 360r het gevoel zijn.

  Maar bij mijn ontvanger vallen de nieuwe/wijzinging niet meer op, ze worden wel netjes verwerkt, maar je kun niet meer in een opslag zien wat de wijzigingen zijn, iemand die dit ook is opgeallen en weet hoe dat komt??
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 jan 2009
 2. heeft niemand onderstaand ''probleem'' bij mij kleuren de wijzigingen/toevoegingen niet op in de zenderlijst. Vervelend dus als er zenders bij zijn gekomen of veranderd zijn.
   
 3. samsung DCBH360R

  ja dat is bij mijn ontvanger ook zo dat hij niet aan geeft met de kleuren of de zenders verandert zijn of ver nieuwt zijn :!:
  ik heb nu een nieuwe ontvanger gekregen omdat de andere stuk ging en deze reageert ook niet op de kleuren dat is mij ook op gevallen maar verder werkt het goed dus ik maak er geen probleem van:!:
  ik heb nu andere problemen maar daar gaat dit onder werp niet over:!:
   
 4. vind het toch wel een bug, want het valt dus niet meer direct op dat er wijzigingen zijn........zijn er mensen waarvan de zenders in de lijst wel opkleuren? laat het weten.....
   
 5. om nog maar even een oude koe uit de sloot te halen, misschien dat technisch support van ziggo mij hiermee kan helpen. Er zijn afgelopen week weer een aantal wijzigingen doorgevoerd in de zenderlijst. Volgens de handleiding van de samsung 360 HD ontvanger moeten de wijzigingenin de zenderlijst opkleuren (zoals gewend bij samsung ontvangers) nieuwe zenders moeten in het ''geel'' weergegeven worden en wijzigingen moeten ''blauw'' opkleuren. Echter, de ontvanger past de zenderlijst wel netjes aan, alleen je kunt niet meer in 1 oogopslag zien wat de wijzigingen zijn.......omdat de zenders niet ''opkleuren'' ligt dit aan de firmware versie???
   

 6. Volgens mij is dit nooit zo geweest bij de 360, geen idee waarom Samsung dit in de manual heeft staan. Alleen de 9401 geeft wijzigingen weer met kleur in de lijst. (met vernieuw lijst heb je de lijst weer in 1 kleur.)
   
 7. toppie, snelle reactie, klopt, dit was juist handig bij de 9401 vind ik. sterker nog, het staat niet alleen in de handleiding, maar zelfs in het menu van de ontvanger, als je naar het menu gaat, vervolgens tabblad ''kanaal'' kiest en dan kiest voor ''favoriete kanalen'' Staat er onder de zenderlijst vermeld:

  onzichtbaar niet beschikbaar nieuw veranderd


  Dus het moet volgens mij wel de bedoeling van samsung zijn om dit zo weer te kunnen geven!
   
 8. Toen ik de opmerkingen las dacht ik nog, da's handig, echter de laatste wijzigingen waren bij mij niet anders gekleurd.
  Was zojuist al in de manual van de 360 aan het zoeken maar kon er niets over vinden . . . :sad:.
  Als ik het nu goed begrijp zou het voor de 360 wel de bedoeling geweest zijn om dit zichtbaar te krijgen alleen het werkt niet :?: :?: :?.
   
 9. Samsung is niet zo sterk in haar handleidingen, deze zijn vaak erg sumier. Maar op pagina 24 bij hoofdstuk 2.1 staat:

  Wanneer er via de kabelmaatschappij enkele nieuwe zenders
  worden doorgegeven, worden deze kanalen weergegeven in een
  groengekleurde lijst. ????
  U kunt deze kanalen opslaan via
  Kanaal Vernieuw Lijst


  en in het menu staat weer dat nieuwe zenders ''oranje'' en gewijzigde ''blauw'' moeten kleuren, maar dit doet deze ontvanger dus niet. Het lijkt me aan te passen dmv een update van de ontvanger.
   
 10. Duidelijk. Dat staat er bij mij dus ook in.
  Echter . . . de afbeelding die ernaast staat geeft het menu weer en niet de kanaallijst die je met de CH. LIST knop krijgt.
  Ik gebruik normaal de CH. LIST knop om door de kanaallijst te bladeren en daar zul je waarschijnlijk nooit een verandering in de vorm van een andere kleur zien.
  Dan klopt het dus dat ik nooit een verschil gezien heb omdat ik nooit de lijst via het menu raadpleeg . . :?.

  Is het nu zo dat als ik nooit 'lijst vernieuwen' heb geklikt ik, na raadplegen van de lijst in het menu, alle veranderingen zie?
  In de CH. LIST lijst zag ik gisteren wel veranderingen staan m.b.t. kanaal 11, 12 en 13.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina