1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo reageert niet op mails?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Mudkip, 4 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dus als iemand geheimzinnig doet is die persoonlijk van de maffia? Kom op, dit ga je toch niet serieus menen hoop ik? Als je het wel meent is het tijd om weer met beide benen op aarde terug te komen en even reeel in de wereld te kijken.
   
 2. Zodat je klacht/vraag op de juiste afdeling terecht komt. Rubriceren van email
  is te lastig om goed te automatiseren. Neemt niet weg dat na een initiële vraag de mogelijkheid geboden zou moeten worden om extra informatie te verstrekken, via een webomgeving of wellicht via email.

  Hier snap ik niets van, wat bedoel je nu precies?

  P.S. Als je zo zeker bent van maffiapraktijken bij Ziggo, let dan op je woorden voor je het weet slaap je bij de vissen! :wink:
   
 3. nou ik hoef niet op me woorden gaat letten, maare ik mag nog alles zeggen hier in NL, eh wat probeer je me uit de tent te lokken ofzo?
   
 4. Ik denk dat de mensen proberen van jou duidelijkheid te krijgen wat nu precies je probleem is zodat ze je eventueel kunnen helpen door een tip te geven.

  Dus:
  Wat is er precies aan de hand ?
   
 5. Nee hoor, ik probeer alleen duidelijk te krijgen waar je nu precies problemen mee hebt. Je hebt het hier over geheimzinnigheid, maffiapraktijken en sites die niet bekend willen worden zonder ook maar ergens concreet te worden. Ik zie die geheimzinnigheid niet. Ik zie alleen een helpdesk die niet optimaal functioneert zoals blijkt uit de vele topics op dit forum, maar geen praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 dec 2008
 6. Nou CeeS dit dus
  waarom anwoorden ze onze meel dan niet CeeS? dan kan je wel zeggen dat ze druk hebben? ja druk hebben met het feesten enzo!
   
 7. Dat er niet of slecht gereageerd word is duidelijk, maar wat heeft dit nou te maken met al die geheimzinnigheid, maffiapraktijken en wat al niet meer waar jij het steeds over hebt?
   
 8. Denk je dat een bedrijf er beter van wordt door problemen niet op te lossen of niet te reageren op vragen of klachten? Denk je dat er winst gemaakt wordt aan een telefonische helpdesk werkend op lokaal tarief of 10 cent/min? Dan kan ik je snel een illusie armer maken, er moet een flinke schep geld bij. Dat ze niet reageren op mail is een kwalijke zaak. Je kunt stellen dat ze het niet aankunnen, dat strookt zeker met de respons 'we gaan ervan uit dat het opgelost is' op een klacht die nog niet afgehandeld is. Uiteraard betreurenswaardig maar dat heeft niets te maken met malafide praktijken of onwil, meer met falend beleid.
   
 9. Ja natuurlijk worden ze niet echt rijker van maar de andere mensen wel (de KPN en de 09 boer (provider)) en daar moten we steeds ook mee betalen, ik heb nu pakweg een rekeningen van +- 100 Euro's voor paar minuten bellen, duur is het niet he als een gewone burger! waarom gebruiken ze niet een gewone Tel.Nr?
  meer met falend beleid tja dat meer hun probleem en niet de onze! en daar zijn wij als user de dupe van!
   
 10. Yep,

  Mafia geeft geen voor en achternaam bij een helpdesk.Lijkt me althans niet verstandig in dat geval. Dat het systeem niet optimaal functioneert ben ik helemaal met je eens. Dat er waarschijnlijk iemand zijn zakken zit te vullen ergens... het is een groot bedrijf en zolang mensen bij grote bedrijven soms nog 20x mijn salaris mee krijgen per jaar vullen er mensen zakken. Maar mafia....

  Als je klachten zo groot zijn dat het niet langer kan maak je een aangetekende brief als je nog steeds antwoord wilt ? Daarvan heb je bewijs dat hij aangekomen is en kan je prima gebruiken als je daarna na niet-betalen onverhoopt bij een rechter uit mocht komen. Verder, bellen.... en anders uiteindelijk gewoon overstappen op iets anders als je grens is bereikt. Zou jammer zijn, maar gebeurt.

  Ik balanceer soms ook op dat randje (vandaag een slechte dag), maar ze mafia noemen gaat me net even te ver.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina