1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo reageert niet op mails?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Mudkip, 4 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. dat deed ik ff voor de legale maffia-bazen van ziggo snap je hem!
   
 2. Behalve forum bevuiling neem ik aan dat je ook kunt bewijzen wat je zegt,zo niet dan kun je dat beter niet meer beweren.
  Die "maffia" leest hier toch niet mee dus ik snap echt niet wat je hiermee denkt te bereiken.
  Ik zie nergens in de kranten berichten over afpersingen door Ziggo,over Ziggo auto's met Ziggo medewerkers die even je tent komen verbouwen of die met hun Ziggo pakken schietend uit hun Ziggo auto hangen.
   
 3. wat zei je?
  nou ze lezen dit wel hoor!
  nou als ik niet meer gaat betalen voor de gelevende diensten van hun? wie krijg ik dan aan de deur? juist je deurwaarde maffia! en die gasten komen dan wel met hun dure BMW! dus misschien toch? ziggo is een stilzwijgende maffia organisatie!
   
 4. Is het niet logisch dat als je niet (meer) betaald er uiteindelijk een deurwaarder komt? Die mensen doen ook enkel hun werk. Als je de supermarkt verlaat zonder te betalen loop je ook het risico door de politie gearresteerd te worden. Ik zie werkelijk niet in wat dit met maffia praktijken te maken heeft?
   
 5. dat klopt daar ben ik met je eens, maar waarom doet ziggo zo geheimzinnigheid? zijn ze ergens bang voor ofzo? kijk de maffie doen het zelfde "geheimzinnigheid" dat bedoelde ik ok!
   
 6. Welke geheimzinnigheid doel je nou op?
   
 7. Dus als je geheimzinnig doet,ben je iemand van de maffia ?
  Als ik niet zeg tegen mijn kids wat ze voor de kerst krijgen doe ik geheimzinnig en ben ik lid van de maffia ?
  Volgens mij kijk je echt teveel films.

  Als je niet betaalt,bij welke instelling ook,krijg je uiteindelijk te maken met een deurwaarder en of die nu in een ferrari rondtrijdt of op de fiets is zijn eigen zaak.
  Feit blijft dat je in het uiterste geval bij de rechter moet komen als je ook de deurwaarder niet betaald en als je in je recht staat en de rechter dat erkent hebben die incasso buro's je niets te zeggen.

  Met maffia heeft dit allemaal niets te maken.
   
 8. Tja, waarom motten we steeds alles via de web-email doen? en waarom kunnen we niet gewoon via outlook werken ofzo? kijk er zijn site's (reklame site's) die graag niet bekent willen worden, dus die doen zo geheimzinnig snap je hem? daarom stuur ik nooit via de web-meel!
   
 9. ja als je geheimzinnig doet dan lijk me het wel!
   
 10. Ja via het webformulier is wat lastiger, toch heeft het voor ziggo ook voordelen. Een van die redenen is waarschijnlijk heel voor de hand liggend, namelijk spam.

  Ik zie niet wat dit met geheimzinnig te maken heeft? Trouwens er zijn veel meer providers die dit syteem gebruiken om via email contact op te nemen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina