1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

BBC HD bij Ziggo :-) ??

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door BertvanHorck, 4 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ook wil BBC HD graag!
   
 2. Eigenlijk wil ik helemaal geen aparte BBC HD, maar liever dat BBC 1 en 2 gewoon een HD kanaal worden. Langzamerhand zou dan steeds meer content naar HD moeten gaan, HD zou niet op een aparte zender moeten thuishoren.

  Wat dat betreft ben ik ook blij dat ned 1, 2 en 3 gewoon zelf HD worden ipv een extra thema kanaal die "het beste " bundelt in HD oid. Weer een kanaal om in de gaten te houden.

  Maar zolang de BBC het niet zo aanbiedt wil ik graag BBC HD!
   
 3. Ik denk niet dat dit topic veel effect heeft bij ziggo, als ze zich al iets van dit forum zouden aantrekken zouden ze dat beter kunnen doen met de vele problemen die mensen onnodig geld en frustratie kosten.

  Ik kijk zelf bbc vooral voor wimbledon en snooker, maar daar ben ik dan wel aan verslaafd. Ik kijk ook liever snooker op bbc dan op eurosport waar het in hd is, vanwege het commentaar en de sfeer, bbc heeft stijl.

  Wimbledon komt wel in hd, maar over snooker events in hd is nog niets bekend, dus dat gaat ook al niet zo hard.
   
 4. Hoi Jean,

  Geen idee of deze thread helpt en of de directie leden het lezen, het is maar een poging......

  Het bedrijf Ziggo is voor mij in ieder geval een uitermate anonym bedrijf, en dit heb ik hier al vaak geschreven, ik vind het ook jammer, een gemiste kans voor de directie om beter te ervren hoe ze tevreden klanten kunnen krijgen ipv neutraal tot negatief. Zelf ben ik neutraal, heb weinig problemen ervaren, maar raak gefrustreerd als ik eens een probleem heb.

  Zo was een tijdje geleden de internet verbinding uitermate traag. Alles in huis gechecked en goed bevonden, dus per mail een melding gemaakt. 2 weken (!!!) later een reactie (de snelheid was inmiddels terug) met de vraag of ik alles intern wilde cheken (had ik al gedaan en hun meegedeeld) en dat ik een speedtest 3 x moest uitvoeren. Dus maar gedaan en netjes de antwoorden teruggemaild, maar daarop kwam een geautomatiseerd bericht dat ik niet kon antwoorden op hun mail! Wat een merkwaardig bedrijf!
   
 5. Kunt via de site van Ziggo het programmaatje thuishelp downloaden dat je kan helpen om te kijken waar het probleem zit.
  Mocht je er zo niet uitkomen kun je ook via thuishelp gelijk een chat sessie beginnen met de helpdesk.
  Zelf een keer gebruikt en probleem werd gelijk opgelost , zat bij mij in de router
  Is oftopic , ik weet het:)
   
 6. GKVK

  Thx and no problem!

  Het zat in de hele wijk....
   
 7. Grijns.
  Mij heeft ziggo zo'n 75 euro extra gekost en dat is voor mij toch geen fluitje. Wat ik gezien heb op radar is dit nog mazzel.
   
 8. Ook ik wil BBC HD!!

  Dit lijkt me een prima zender om mee te beginnen om tot een volwaardig HD pakket te komen dat recht doet aan het bedrag dat er nu voor moet worden betaald.

  Het HD pakket is nu een Rip-Off....


  Sowieso heb ik wel het idee dat Ziggo doof is voor de wensen van klanten?!?
  De naam zou beter zIKo kunnen zijn.
   
 9. Ik zie BBC HD graag bij het pakket verschijnen.
  (Daarnaast graag nog veel meer zenders!) Heb me wijs laten maken dat Nederland 123 op HD zou overgaan in Januari, is dus blijkbaar niet zo (tegenvaller).
   
 10. Nederland 1, 2 en 3 gaan uiterlijk eind maart over op HD. Echter vele uitzendingen zullen ge-upscaled worden en langzaam aan zullen ook werkelijke HD uitzendingen worden gemaakt/uitgezonden

  Er zijn in Nederland duizenden professionele camera sin gebruik en slechts nog weinig HD camera's. De meeste (free lance) camera mensen hebben hun eigen camera....
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina