1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

BBC HD bij Ziggo :-) ??

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door BertvanHorck, 4 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben voor doorgifte van BBC HD in het HDTV pakket van Ziggo.
   
 2. Mijn stem heb je voor BBC HD!
   
 3. Via satellietmagazine valt te lezen dat bij Canal digital Nordic de Europese versie van BBC HD is begonnen.
  Deze wijkt af van de Engelse met ook overdag i.p.v previews een programmering met herhalingen.
  Komend voorjaar zou BBC HD bij in ieder geval een kabelaar in Nederland te zien zijn, welke word niet vermeld.
  verhaal staat te lezen op www.satellitemagazine.com
   
 4. BBC HD, ja graag!!!!
   
 5. 23 al !!!
   
 6. Van de >11.000 leden van dit forum? Of van de >1 miljoen digitale kijkers van Ziggo? Denk niet dat Ziggo erg onder de indruk zal zijn. Ik ben het in ieder geval niet.

  Maar de meeste moeite heb ik met de vraagstelling. Het is te vrijblijvend. Het is net zoiets als vragen of mensen een petitie willen tekenen voor belastingverlaging. Niemand zal er tegen zijn, totdat je de gevolgen ervan ook in het verhaal betrekt. Wat als het toevoegen van BBC HD betekent dat er bijv. 3 SD kanalen moeten verdwijnen? Of de prijs omhoog gaat? Of straks Net5 HD (als dat ooit komt) niet toegevoegd kan worden door gebrek aan ruimte?

  Als je er een poll van maakt welke HD-zender mensen het liefst toegevoegd zouden zien (en daarmee dus ook welke niet) zou het resultaat een stuk overtuigender zijn.

  Wie vindt dat het HD-pakket van Ziggo niet genoeg waar voor zijn geld biedt moet het opzeggen. Als genoeg mensen dat doen kan Ziggo op twee manieren reageren;

  1) proberen het aantrekkelijker te maken door er meer zenders in te stoppen en/of de prijs te verlagen.
  2) concluderen dat klanten niet genoeg geld over hebben voor HDTV, dus er niet verder in investeren, en het aanbod niet uitbreiden.

  Ik krijg soms de indruk dat HD-kijkers naar alles (zeggen te) kijken, zolang het maar in HD is. Kwaliteit en inhoud van de programma's doen er blijkbaar opeens niet meer toe.
   
 7. hmmmm

  Ik ben minder negatief.....

  Zelf kijk ik natuurlijk zowel SD ls HD. Ik geniet iedere keer wer als ik een HD program kijk waar ik van hou, zoals The Deadliest Catch.

  Natuurlijk zijn er mensen die kankeren dat het allemaal te langzaam gaat, maar ik geniet nog elke dag, net zoals toen kleuren TV kwam na zw/w......

  Dat wil echter niet zeggen dat we niet met z'n allen dit mooie medium moeten promoten, zowel Ziggo, als de gebruikers. Mensen die bij mij thuis HD zien zijn werkelijk overdonderd, maar het gebrek aan content betekent dat ze voorlopig alleen een HD (ready) TV kopen maar nog niet overschakelen op satelliet of HD kabel receiver, ik denk dat de komst van Ned 1, 2 en 3 (mits er goed geupscaled wordt cq in HD uitgezonden wordt!) en zenders als BBC en Arte HD zeker zal helpen

  Over het lage aantal..... Ja wat wil je, alleen de fanatieken roepen hier wat, de meesten komen alleen hier in de hoop oplossingen te vinden voor hun Ziggo ellende........ Ik ben niet ontevreden!

  Dus rustig doorstemmen!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 dec 2008
 8. Graag BBC HD bij Ziggo. Zou ik heel blij mee zijn. En Net5 HD ( Dat is te lezen en HDTV Magazine van Hardware.info ) gaat rond de zomer 2009 uitzenden. Er mogen van mij best wat sd zenders af om ruimte te maken.

  En dan vooral de Europeese versie van BBC HD in 1920x1080 Waar geen preview uitzendingen zijn maar overdag herhalingen van Plannet Earth. Hoop dat ziggo dit door gaat geven.
   
 9. Kom maar op met BBC HD! misschien al vanaf 1 januari als nieuwjaarsgeschenk?
   
 10. Nee, dat is niet de conclusie die ik getrokken heb uit de HD-dagen update. Zowel RTL als SBS waren erg terughoudend over wanneer ze zouden beginnen met HDTV. Beide willen ze extra geld zien, van distibuteurs en/of kijkers. Pas als dat geregeld is gaan ze beginnen met HDTV. RTL gaf aan dan met alle zenders tegelijk in HD te willen beginnen, SBS gaf aan dan waarschijnlijk als eerste met Net5 te beginnen, omdat vrij veel van die content al in HD beschikbaar is. Na wat doorvragen gaf Eric Eljon van SBS aan dat het technisch eind Q1 2009 zou kunnen, niet dat ze dan zouden beginnen. Zie ook het Immovator verslag.

  De commercielen willen extra betaald krijgen voor HD, en Ziggo wil de HD-versies van de gewone basiszenders in het basispakket stoppen, zonder extra kosten voor de consument. Dan blijft de vraag wie de rekening gaat betalen. Zolang dat niet opgelost is gaan de commerciƫlen niet in HD uitzenden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina