1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog steeds geen goed werkend Alles in 1 pakket

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Mr. Zap, 2 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ook ik zit nog steeds met het zelfde probleem.
  Diverse contacten gehad met Ziggo, ze beloven je van alles, maar daar blijft het dan ook bij. Ook via PM, ANONIEM al eens in het verhaal betrokken, maar ook hij kan er schijnbaar niets aan doen.

  joebeltje.
   
 2. Als hij aangeeft dat hij/zij er weinig tot niets aan kan doen dan zal dat ook wel zo zijn. Er zijn al veel lastige dingen die Anoniem al wel aan de kaak gesteld heeft en opgelost heeft weten te krijgen.

  Ik begrijp uit je posts dat je ongeveer 6Mbit behaald ipv de 10Mbit. Echter kan ik in je posts (heb even gezocht) niet ontdekken hoe de vork precies in de steel zit bij jou thuis. Kan je eens uitleggen hoe het een en ander aangesloten is en welke tests je al wel of niet hebt uitgevoerd?
   
 3. Ik dacht ook eerst dat mijn alles in 1 extra niet goed werkte. Mijn upload kwam nooit boven de 1900mbps uit. Na veel gezoek, ben ik er uit dat het snelheidsprobleem bji mij lag. Mijn antivirus/antispyware controle voor webtoegang kneep de uploadsnelheid.

  [​IMG]

  Zie nu. Ik ben tevreden. Het hoef dus niet aan je firewall te liggen.
   
 4. @Excalibur,
  16 december van Ziggo een e-mail gekregen met allerlei tips die ik eerst maar eens moest uitproberen. Aldus gedaan. Geen resultaat.
  Daarna contact gezocht met Anoniem.
  17 januari heb ik Anoniem per pm mijn gegevens doorgegeven waar hij mij om had gevraagt. Sindsdien heb ik van hem/haar niets meer vernomen. Ik weet dus niet of hij/zij er wat mee heeft gedaan. In ieder geval is mijn download snelheid nog niet veranderd.
  De pc zit rechtstreeks op het Aris modem aangesloten. Deze al diverse keren gereset. Met Speedtest.net bijna dagelijks achter elkaar de snelheid testen via Groningen en Amsterdam en Eindhoven. Kleine snelheids verschillen.
  De TD van Ziggo zou een andere splitter sturen, want daar kon het wel eens aan liggen. Die komt dus niet.
  Dan weer zou men de zaak van uit Ziggo testen. Ik zou worden gebeld. Niet dus. Dan weer kon het wel eens aan het oude Arris modem liggen, dat deze de nieuwe snelheid niet kan behappen. Je word zo moe van al dat beloven en er gebeurd niets.

  @Smeets116

  Je schrijft: Mijn antivirus/antispyware controle voor webtoegang kneep de uploadsnelheid.
  Wat heb daar dan mee gedaan? c.q. aan veranderd?

  Joebeltje.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 feb 2009
 5. [​IMG]

  Den Haag Casema met een 10Mbit 3-1 pakket
   
 6. Als test uitgezet! Wetende dat hij dan wel de goede snelheid haalt is genoeg voor hem en dus neemt hij genoegen met de door de scanner geknepen snelheid en neemt hij geen andere scanner ;)

  Hier met Avast geen snelheidsverlaging.
   
 7. Bedankt Brammetje,

  Ik heb mijn antivirus beveiliging als test ook eens uitgezet.
  De download ging van rond de 6000 naar rond de 7000kbps. het scheelt dus toch iets, maar lang niet genoeg. De upload bleef het zelfde, rond de 1400kbps. Zoals ik eerder schreef: ik gebruik Speedtest.net en dan even snel verschillende locaties achter elkaar. Daar zit dan niet veel verschil in.
  Ik gebruik ESET NOD32 als antivirus programma.
  1x in de week draai ik Spybot voor de spyware.
  Elke dag verwijder ik de tijdelijke bestanden, mijn surf geschiedenis en de cookies.
  Tevens ledig ik geregeld de Prefetch en Temp mappen.

  Joebeltje.
   
 8. Eigenlijk niets. Nu ik weet dat mijn antivirus de upload knijpt, weet ik dat het "probleem" aan mijn kant ligt. Zolang de downloadsnelheid niet wordt geknepen, doe ik er niets aan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina