1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog steeds geen goed werkend Alles in 1 pakket

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Mr. Zap, 2 dec 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb nu na 5 maanden nog steeds niet de goede snelheid.:evil:
  Anoniem heeft me ooit geholpen, maar na laatste pb niets meer vernomen?
  (3 weken geleden)
  Ik heb Alles -in-1-extra
  Mijn download is wel goed gemiddeld 19600 kbps.
  Maar mijn up blijft achter, nl: 1950 kbps.
  Dit is toch geen 3MB up?
  Ik vraag me echt af hoe ik dit opgelost ga krijgen?

  Teleurgesteld Ziggo Abbo.
  Was @home er nog maar, daar kon je tenminste mee communiceren en er werd ook nog iets aan gedaan.
   
 2. Een onderzoek naar de oorzaak van de beperkte upstream snelheid zou mij teveel tijd kosten en dat kan ik niet combineren met mijn eigenlijke werk. Met enkele weken wordt het webcare team waarschijnlijk weer actief, die kunnen hopelijk het stokje weer overnemen.
   
 3. Het was ook niet gebasseerd op feiten, meer sarcasme ;)
   
 4. Heb je die resultaten bij de hand en wil je ze laten zien?

  Ik heb namelijk nog geen ziggopanel onderzoek gezien naar klanttevredenheid, wel naar veel andere zaken, maar misschien krijg ik niet elk onderzoek om mee te doen. Ik ben wel benieuwd wat daar in staat.
   
 5. Een oplossing?

  Ik heb mijn pakket (met de migratieproblemen) door een HD medewerker laten overzetten van Plus naar Extra. Toen mijn Extra abonnent is ingegaan is het meteen weer omgezet naar Plus. Dit kost me een maand extra geld, maar dat kon mij niet veel schelen. Het werkt namelijk wel!
  Na de omzettingen haalde ik de snelheden waarmee ze op de website adverteren.

  Helaas is mijn telefoonverbinding nog steeds niet werkend.
  De laatste update (waar ik zelf elke vrijdag maar achter aanbel) is niet veel anders dan de andere updates: Het is een heeeel technisch verhaal, waar zelfs de medeweker van de technische heldpdesk niet zoveel van begrijpt. Goed, in ieder geval is zij het ermee eens dat Ziggo in gebreke blijft wat betreft het opnemen van contact: Want elke keer weer wordt beloofd dat je binnen 3 werkdagen wordt opgebeld door de mensen van Ziggo en dat is de afgelopen 2 maanden nog niet 1x gebeurd (niet meerekenend de klachten die ik verstuur via de website, want daar krijg ik wel steeds netjes hetzelfde antwoord van binnen).
  Elke keer als we thuis komen hebben we een ritueel: kijken of het telefoonlampje op de modem brandt... Sinds de nieuwe modem nog niet 1x...
  We wachten nog wel weer een maandje en in de tussen tijd betalen we ons alles in 1 pakket mét volopbellen zonder mokken... (zou leuk zijn als ze daar eens uit hunzelf over zouden beginnen dat het niet netjes is om klanten te laten betalen voor diensten die niet gebruikt kunnen worden)

  Trouwens, ondanks deze telefoonproblemen zijn wij hier zeeer tevreden ziggo-klanten. Genoeg problemen gehad, absoluut waar, maar de produkten die ze leveren zijn top als het maar eenmaal werkt.
  De afhandeling van de klachten, daar zijn we niet tevreden over, maar dat is weer heel wat anders...
   
 6. Weer een update

  Vorige week dinsdag had ik een vriendelijke dame aan de lijn (Liesbeth van A.). Deze ging het probleem nogmaals duursturen naar het zgn. Errorteam. Omdat er van de vorige mails die naar het Errorteam verstuurd waren geen terugkoppelingen kwamen ging ze het probleem ook escaleren bij haar teamleider.

  Tot mijn schrik belde ze dezelfde middag nog terug en vertelde ze dat ze iemand had gevonden die het probleem kon oplossen. De oplossing was om mijn abonnement uit het systeem te verwijderen en direct weer in het systeem in voeren. Diezelfde middag belde ze weer terug om alle gegevens te noteren (macadres vd modem e.d.). De volgende ochtend zouden ze aan de slag gaan met het probleem en zou de dame mij terugbellen.

  Waarschijnlijk is het niet geslaagd want woensdag werd ik niet teruggebeld door Liesbeth. Donderdag belde ik zelf maar terug en toen bleek dat ik geen abonnee meer was bij Ziggo. Alle abonnementen waren opgezegd in het systeem. Na (letterlijk) 6x doorverbonden te zijn (helpdesk - afd. wijzigingen - afd. Noord. - afd. Noordwest, enz.) leerde ik van de administratie dat mijn abonnementen weer opnieuw aangevraagd waren maar dat dit 5 werkdagen kon duren. Deze vrouw van de administratie sprak grote twijfels uit bij de werkwijze en noteerde dat ook in het systeem. Daarna werd ik weer doorverbonden met de helpdesk.

  De medewerker van de helpdesk vertelde me dat maandag (vandaag dus) alles doorgevoerd moest zijn in het systeem en dat ik dan het beste terug kon bellen. Hij vond het overigens erg vreemd dat mijn internet nog werkte aangezien dat op dat moment geheel opgezegd was en dus niet meer in het systeem stond. Normaliter krijg je dan een activeringsscherm. Ik heb hem uitgelegd dat dat mijns inziens erg logisch was aangezien mijn modem gewoon niet gekoppeld is aan het systeem.

  Zojuist merkte mijn vriendin op dat onze vaste lijn niet meer werkt, dus heb ik zoals afgesproken maar direct gebeld met de helpdesk. Nu kreeg ik een medewerker aan de lijn die duidelijk een zwaar weekend had gehad. Hij wilde geenzins helpen en vond zelfs dat de mijn huidige snelheid wel ok was ondanks alle eerdere berichten. Nadat ik hem weer het hele verhaal heb uitgelegd en nadat hij 4x met collegae heeft overlegd ging hij het probleem wederom doorsturen naar het errorteam.

  Ik ben nu dus weer terug bij af en moet weer wachten op het errorteam. Een team dat geen statussen en terugkoppelingen kent. Ook mijn verzoek om Liesbeth te vragen mij terug te bellen zag de laatste helpdeskmedewerker niet zitten.

  Mijn telefoon werkt nu ook niet meer, maar blijkbaar is de prioriteit om een telefoonstoring op te lossen even hoog als de prioriteit voor een internetstoring. Toen ik nog bij UPC internet en telefonie afnam werden telefoonstoringen altijd binnen 24u opgelost.

  Pfff wat nu...
   
 7. Als allereerste, zou de naam van de medewerker(s) weghalen voordat een mod het doet en/of je erop aangesproken word :wink:
   
 8. Antwoord van Anoniem:


  Een onderzoek naar de oorzaak van de beperkte upstream snelheid zou mij teveel tijd kosten en dat kan ik niet combineren met mijn eigenlijke werk. Met enkele weken wordt het webcare team waarschijnlijk weer actief, die kunnen hopelijk het stokje weer overnemen.

  What the f*ck is het webcare team?
   
 9.  
 10. Ik ben ook van @ home en heb vanaf 10-12-2008 het Alles-in-1 Plus pakket.

  Diversen problemen zijn sindsdien opgelost, bijvoorbeeld geen 100MB webruimte en smartcard niet geregistreerd.

  Een probleem blijf ik houden, internet snelheid.
  Al diverse keren via webformulier een klacht ingediend maar nog steeds geen antwoord van Ziggo.

  Al zoekend op het internet hier terecht gekomen en zie tot mijn verbazing dat dit probleem zeer vaak speelt.
  De laatste dagen zie ik zeer vreemde metingen, zie de twee hieronder vlak na elkaar gemeten.

  Heeft iemand hier een verklaring voor.

  [​IMG]

  [​IMG]

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina