1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Send lampje blijft knipperen.

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Wallie84, 30 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Splitter met voeding? :?: Dat is geen splitter maar een lineaire breedbandversterker. :!:
  En tenzij dat een hele speciale (en dure, maar onmogelijk is dat niet) is heeft hij upload verzwakking i.p.v. versterking en mag hij NOOIT voor je modem zitten. :no:
  Lees de Ziggo gebrijkershandleiding voor het installeren van Ziggo AOP en Ziggo splitter nog maar eens goed door.

  Mees de Roo
   
 2. Het is een splitter en een versterker in 1. Er is 1 ingang, drie data uitgangen en drie r/tv uitgangen, met voeding! Een 12 volt adapter...
   
 3. Merk, type, heeft hij uploadversterking en is hij electronisch ontkoppeld van de kabel (anders krijg je problemen met blikseminslag in de buurt :roll:)?

  Mees de Roo
   
 4. Toevallig Tratec NTU 862?
   

 5. Hij is al stuk, door bliksem waarschijnlijk, merk en type weet ik even niet uit m'n hoofd, ook niet of hij uploadversterking heeft. Electronisch ontkoppeld van de kabel?? Wa's da?
   
 6. De officiële AOP (althans de goede; @home, casema weet ik niets van) probeert alle niet in de goede RF band zittend frequenties (en dan met name frequentie = 0 dwz. gelijkstroom) bij je aansluitpunt weg te houden. Bliksem (een soort extra sterke gelijkstroom) e.d. wordt voorzover mogelijk naar aarde afgevoerd.
  Veel mensen die experimenteren met eigen kabeldoosjes brengen door het ontbreken van een dergelijke beveiliging alle apparatuur op hun internet en/of TV/Radio kabelnet in gevaar (een echte volle klap bliksem overleeft die apparatuur trouwens zelden, wat je ook doet).

  Maar de door Brammetje veronderstelde Tratec NTU 862 lijkt een vaker gebruikte zeer waarschijnlijke versterker. Toch zou het eigenlijk zonder moeten kunnen (met een passieve splitter; die is ook veel minder duur en kwetsbaar). Kun je er één lenen en de modemsignaalwaarden nakijken?

  Mees de Roo
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina