1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Teveel afgeschreven

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ferhat070, 29 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb sinds september Alles-in-1 Plus genomen ik zou dus per maand €50,- moeten betalen, maar als ik op mijn bankafschriften kijk staat er al 3 maanden veel hogere bedragen.
  Bedragen als €180,- - €150,- kan iemand mij hiermee helpen klantenservice krijg ik ook niet aan de lijn 2 keer 20 minuten geprobeerd niemand aan de lijn gekregen :cry:

  Als de fout wordt ontdekt, neem ik aan dat ik mijn geld terug krijg dat ik teveel heb betaald?
   
 2. heb je de facturen via mijn ziggo wel eens ingekeken hoe deze bedragen zijn opgebouwd?
   
 3. je zou, na je bestelling van alles-in-1, eenmaal een hoger bedrag moeten betalen omdat de facturatie een tijdje stilligt (bestelling moet helemaal afgerond zijn). Meestal ligt dat bedrag rond de 3x abo kosten en nog iets meer. daarna zou je gewoon per maand je abo moeten betalen van alles-in-1 en je belkosten. zijn het misschien veel belkosten die je maakt?

  Inderdaad goed kijken op Mijn Ziggo daar zie je alles gespecificeerd!

  suc6
   
 4. Ik weet mijn gegevens voor Mijn Ziggo niet meer gebruikersnaam en wachtwoord, voor mijn gegevens te krijgen zou ik de helpdesk moeten te pakken krijgen en dat lukt helaas niet:cry:

  Zijn er hier geen mensen die bij ziggo werken en contact kunnen opnemen met pm dat ik mijn inloggegevens kan krijgen als ik mijn klantnummer doorgeef :?:
   
 5. Ik zou er maar niet op rekenen dat je het teveel betaalde automatisch terug krijg. Ik ben al vanaf september bezig om teveel betaalde abonnementsgelden terug gestort te krijgen. In nog steeds niet gelukt, fantastisch bedrijf is het.
  :frons::frons:
   
 6. Ik neem aan dat als je te weinig heb betaald ze het makkelijk kunnen krijgen, dus ik denk dat ook dat het wederzijds moet gebeuren :!:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina