1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Website ?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Orca45, 28 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nog een paar nachtjes slapen, en dan gaan jullie (Multikabel) over op de nieuwe Ziggo webspace die waarschijnlijk een heel stuk stabieler zal zijn.
   
 2. Heeft dat, voor zover je weet, nog consequenties voor de benaming van de homepages? Of wordt je in geval van naamswijziging automatisch doorgelinkt?

  Gr,
  Ron
   
 3. Het bekijken van de pagina's gaat via het oude vertrouwde adres. Alleen het adres voor het beheren gaat veranderen naar homedrive.ziggo.nl. Nieuw voor de Multikabelaars is de mogelijkheid om via WebDav te uploaden, en de Privé map.
   
 4. Migratie naar webspace gelukt, maar teller werkt niet

  Onze website www.mariannebarendregt.nl is overgeheveld naar Ziggo's webspace en is nu voorzien van het predikaat 'members.quicknet/etc'. Alles lijkt te werken, maar de teller registreert sinds 17 februari geen bezoekers meer. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen? Ik hoop niet dat ik de teller nu weer helemaal opnieuw moet installeren ...

  Alle links van en naar onze site werken wel; foto's die ik op andere fora heb staan, zijn daarop te zien zoals het hoort. Uploaden via 'homedrive' lukt ook. :pompom:
  Benader ik onze site via 'Google-afbeeldingen', dan worden spaties in de tekst van de webpages als vierkantjes afgebeeld en verschijnen ASCII-tekens (letters met accenttekens) als vraagtekens e.d.
  Dit verschijnsel heb ik eerder meegemaakt en daarom vraag ik me af of onze site ongeschonden in andere browsers overkomt. Zelf heb ik IE7.

  Alvast bedankt voor jullie raadgevingen,
  Dick
   
 5. In Opera zie ik alles prima.
  Alleen is het 2009 © mariannebarendregt.nl veranderd in 2009 ã mariannebarendregt.nl. :?:
   
 6. Idem.

  Ik gebruik FireFox 3.0.6
   
 7. Bedankt luitjes. Ik weet niet hoe ik © zichtbaar kan krijgen in jullie browsers, maar als het bij dat ene tekentje blijft vind ik het niet zo'n probleem. Nu de teller nog.

  [Edit]Net even gecheckt en HOERA: de teller werkt ook weer zonder dat ik er iets aan heb hoeven te veranderen :!:. Helemaal goed![/edit]

  Hartelijke groet,
  Dick
   
 8. Het succes van de migratie is van korte duur geweest.
  Websites zijn onbereikbaar.....

  Nog geen melding op de Zicko storingenpagina.
  Iemand toevallig al contact gehad?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina