1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Website aanpassen

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door hitv, 28 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste mensen, wie weet raad. ik heb al jaren een website bij @home. Alles ging daar prima, ook als je aanpassingen of wijzigingen deed op je site. sinds ziggo dit gedeelte nu ook onder handen heeft gaat er heel wat mis. Als ik b.v. 10 foto's plaats dan toont mijn site er maar 5 en bij een volgende keer aanpassen laat ie er 8 zien. Maar ook pagina's zonder foto's , met alleen tekst geeft hetzelfde resultaat. Ben al zo lang aan het modderen maar er blijven willekeurig foto's en pagina's weg. Het systeem van bestanden op je website plaatsen is hetzelfde gebleven maar helaas werkt het niet goed meer. Ik durf haast geen wijzigingen in mijn site te maken. wie weet raad?
  Ton:frons:
   
 2. Probeer is of de website wel goed werkt op je harddisk
  als dit zo is upload het dan naar je FTP server.
  Ik gebruik zelf LeechFTP , druk naar de upload op
  vernieuwen en kijk of de site alles laad.
  Het kan zijn dat er een kruisje onstaat waar een foto moet
  komen en kijk dan bij eigenschappen om welke foto het
  gaat en deze kun je als nog uploaden.
   
 3. Helaas ik heb het met LeechFTP geprobeerd maar ook daar geen resultaat. De website werkt wel goed op mijn harde schijf en ook als hem in frontpage in de browser laat draaien. Trouwens het systeem van @home(nu dus ziggo) werkt eigenlijk net als LeechFTP want ook hier moet je de bestanden naar de publieke homedrive slepen. Maar goed het werkt dus bij allebei niet. Ik blijf het vreemd vinden dat ik eerder bij @home geen enkel probleem had en nu dus wel. Ik heb op een ander forum inmiddels een medestander gekregen want die zit met hetzelfde probleem sinds Ziggo de webspace van @home heeft overgenomen.
  Groet Ton:sad:
   
 4. ok , alles zit ook echt in die map dus niet dat foto's ergers anders staan ?
  tevens om welke site gaat het en mag ik even een kijkje nemen .:)
   
 5. Het gaat om deze site: http://members.home.nl/hitv/ hier is alles normaal want ik durf hier echt niets aan te veranderen, dus je zult hier ook geen afwijkingen vinden. Verder loopt er bij mij in de site een link mee die verwijst naar een subsite http://members.home.nl/hitv/kbo/index.htm Hier heb ik vreselijk zitten modderen om het fotoalbum tot stand te brengen, heb zelfs een paar foto's(die dus misgingen) verwijderd. Dacht ik dat alles goed was zag ik tot mijn verbazing dat op de pagina "verslagen" een blanco pagina was ontstaan. Na veel op en neer brengen van bestanden naar mijn Homedrive, kreeg ik het toch voor elkaar dat de pagina er op stond. Ik dus blij. Maar toen ontdekte ik dat de "linkpagina"(Koppelingen genaamd) blanco was geworden en wat ik ook probeer het komt niet goed. Het vervelende is dat deze subsite voor een ouderenbond is, dus niet voor mijzelf en begrijpelijk vragen zij dus wanneer is de site compleet.
  Groeten Ton
   
 6. Verwijder die Linkpagina.htm eens handmatig van de server en zet hem nadien eens los terug.
  Een tijdje geleden heb ik ervaren bij een kennis dat tijden het uppen van zijn website, een bestaande pagina niet goed of niet werd overschreven.
   
 7. Dat heb ik regelmatig gedaan maar ook dat was geen oplossing. Wat ik wel vreemd vond dat is als ik de bewuste bestanden(die dus niet zichtbaar waren)terug ging kopieren naar mijn harde schijf, dan zat er helemaal niets in 0KB dus. Wat daar de oorzaak van is weet ik niet. Maar goed na een hele morgen op en neer gesleep staat alles er opeens in, hoe dat in zijn werk ging weet ik niet. :pompom:Voorlopig ben ik weer gered maar ik durf niet goed meer mijn site te wijzigen.:frons:
  Iedereen bedankt voor de inbreng!
  Groeten Ton
   
 8. Ik denk dat de omvang van je site aan het maximum zit. Als je al een site op @home had, is de hoeveelheid webspace na omzetting naar Ziggo verdeeld over home en ziggo. De extra webspace heb je er op members.ziggo.nl bijgekregen. Voorbeeld bij een Z2 abonnement: je had 50MB bij members.home.nl en die hou je. Als je een Ziggo e-mailadres registreert en daarna de bijbehorende webspace activeert, heb je bij members.ziggo.nl ook 50MB, dus totaal 100 MB. Het is dus niet zo dat je bij members.home.nl de volledige 100MB tot je beschikking hebt.
   
 9. Deed je dat terugkopiëren met je Verkenner, via Webmappen dus? Dat gaat inderdaad niet goed. Je kunt het beste het gratis WS_FTP gebruiken. Daar heb ik nog nooit problemen mee gehad.
   
 10. Het terugkopieren vanaf Webmappen deed ik recgtstreeks naar een map op mijn harde schijf , het ene bestand bleef normaal het andere bestand gaf 0kb aan. Dat gaat willekeurig. Verder heb ik het ook geprobeerd met FTP maar het resultaat was eender. ik gebruik Alles in een plus. Trouwens volgens de helpdesk heb ik wel degelijk 100mb voor mijn website.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina