1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oproep: alle abonnee die geen telefonie hebben (met name @home gebied)

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Lampje1, 27 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Even mijn verhaal ik zit vanaf begin oktober zonder telefoon, op de verlate factuur van november stond een ander telefoon nummer dan het mijne, deze vond ik ook terug in "mijn Ziggo", gister ontving ik een brief van een mede ziggo slachtoffer dat hij een factuur had van mijn netnummer, ik had helaas niet de zijne m.a.w. de administratie is een puinhoop en ziggo kan waarschijnlijk niet meer terug vinden welk netnummer aan wie gegeven is en welk netnummer oorspronkelijk bij die abonnee hoort met als gevolg dat de telefoon niet meer werkt.

  Laten we Ziggo helpen! dit kan door onder nickname het foutieve netnummer van de factuur hier op het forum te posten.
  Mocht iemand zijn nummer dan herkennen dan kan hij via PB contact opnemen met diegene en met hem de prive gegevens uitwisselen. vervolgens kan men hiermee de reguliere helpdesk hierover zelf informeren. (en dus niet bij mij aankloppen, want helaas luistert Ziggo ook niet naar mij :oyeah:)

  Mijn probleem is bijna opgelost, vandaar ffuh deze wijziging :)

  Groeten, :idea:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 dec 2008
 2. lijkt me geen goed idee, op deze manier kan een geheim nummer openbaar worden gemaakt.

  Vul dan het formulier in zou ik zeggen.
   
 3. formulier

  uit de laatste postings concludeer ik dat er met het formulier ook niet veel meer gedaan kan worden, geloof me, dat heb ik ook al een tijdje terug ingevuld.

  Over het geheim nummer: uitwisselen met prive gegevens alleen via PB en posten via nickname geeft alleen een niets zeggend nummer weer, je kunt hier op reageren of niet als je nummer gepost word, overigens is je nummer en de nummers die je hiermee gebeld hebt niet meer zo geheim, Ziggo heeft ze middels de facturatie methode van november keurig doorgespeeld aan totale vreemden zonder toestemming en excuses hiervoor
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina