1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

bestelling alles in 1 plus met hd-decoder

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door mevita, 26 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het punt is dat het veel te goed gaat met deze bedrijven. Ze kunnen zich alles permiteren. Zelfs de recessie heeft geen invloed op hun handelen en "klant is koning" is hun volkomen vreemd.

  Ik pleit voor meer concurentie op dit gebied, zodat de consument keuze heeft en keuze kan maken.
   
 2. Heb zelf het idee dat het bedrijf wat afhandeling van het versturen van de pakketen voor Ziggo regeld het probleem is.

  Ik zie ook niet in wat de recessie (wat nog steeds geen feit is, we zitten nog steeds in het 2e kwartaal wat duidelijk lager is dat voorafgaand) met dit feit te maken heeft. Ook je stelling dat het veel te goed gaat met deze bedrijf kan je niet onderbouwen. Het is volgens mij zo dat als Ziggo niet te maken had gehad met een grote aanwas van nieuwe abonnees, of abonnees die hun abonnement willen aanpassen, de problemen die worden besproken in dit topic niet eens hadden plaats gevonden.

  En als laatste, je pleit voor meer concurentie, die is er nu al.... Immers, je kan op verschillende manieren bellen, tv kijken of internetten, wil jij geen zaken doen met Ziggo, dat is dit ook beslist niet nodig. de consument staat daar geheel vrij in, dat men onwetend is over de alternatieven is natuurlijk Ziggo niet aan te rekenen. Feit is dat ze met hun alles in 1 abonnementen een product aanbieden wat voor veel mensen "op maat" is.

  Bovenstaande staat natuurlijk los van het feit dat men de klachten goed en snel moet oplossen. De helpdesk van Ziggo krijgt natuurlijk met veel en veel verschillende problemen te maken, maar klachten die door gezet worden naar een 2e lijn HD moeten gewoon binnen afzienbaretijd opgelost kunnen worden.
   
 3. Meer concurrentie? Nou volgens mij is er bij mij in de omgeving niet veel wat ook HD tv aanbied. Alles van KPN bijvoorbeeld is bij ons niet beschikbaar. UPC zit hier ookniet. (maar geloof dat je daar ook niet bij wil :p) Dus ik zit wel een beetje 'vast' aan Ziggo. Het @Home netwerk is verder prima. Bij me ouders nooit echte problemen gehad. En die werden ook goed en snel opgelost.
   
 4. Hier in de omgeving is ook niks anders beschikbaar, en ben je overgeleverd aan Ziggo. En deze positie buiten ze uit.
  Ik hoop echt dat er in de toekomst meer aanbieders komen zodat ik de keuze heb.
  Mocht er morgen een ander zijn, was ik er vandaag al vertrokken.
  Service, helpdesk, advies is waardeloos bij Ziggo.

  Jammer dat er geen enkele manager of directeur zich dit aantrekt en tracht voor verbetering te zorgen alvorens dadelijk een andere grote speler op de markt komt.
   

 5. Feit blijft;
  Bellen & internetten kan mobiel of vast via bijvoorbeeld de KPN of Vodafone.
  TV kijken kan via de schotel of Digitenne.

  Blijf bij de stelling dat je niet via Ziggo hoeft, het is de keuze van de gebruiker. Ik begrijp dat je voor een alternatief duurder uit kan zijn, maar dat is toch niet het probleem van Ziggo?

  Natuurlijk is het zo, wil je via de kabel diensten betrekken, dan is er via dit medium geen concurentie, maar als je wil en zoek, kan je op andere manieren toch de diensten krijgen.

  Ook ik heb de helpdesk moeten bellen voor problemen en heb niet altijd evenveel begrip voor sommige antwoorden die je daar krijgt. Soms lijkt het dat er niets met een probleem gedaan wordt. Het zou Ziggo zieren om met een "call-information systeem" te komen, bijvoorbeeld als Tom-Tom, hierbij krijg je per mail een status van je klacht zoals deze naar de 2-lijns helpdesk is gestuurd. Hier kan de status van de klacht dat heel goed mee in de gaten worden gehouden.
   
 6. Na verschillende keren gebeld te hebben met ziggo nog steeds m,n smartkaarten (2) niet in huis.
  Vorige week met medewerkster ziggo gebeld zei beloofde m,n kaartje 1 voor 1 op te sturen kon niet tegelijk zei ze maar weer niks gekregen alleen een brief waarin ze het bevestigde maar zonder kaartjes.
  Vandaag weer gebeld maar medewerker was niet bevoegd om in systeem te kijken helaas morgen maar weer terugbellen.
  Ik word hier moe van het is toch niet zo moeilijk om iets op te sturen,
  wat heb je aan een klanten service die waarvan de eerste medewerker vanalles beloofd en er vervolgens niks meer aangedaan wordt.
  Wat ik ook vind is dat ik nooit die medewerker meer aan de lijn krijg waarmee ik de vorige keer gesproken heb ,als ik dan vraag naar de naam zeggen ze die kennen we niet dan kan je tenminste die persoon erop aanspreken waarom het een of ander nog niet in orde is.
   
 7. Dit vind ik niet zo gek.

  Het lijkt mij op zich logisch dat ze je niet kunnen doorverbinden naar een bepaald persoon. Er kan een technische beperking zijn, maar het kan ook zijn dat iemand gewoon in gesprek is of misschien wel vrij. Vrij standaard concept. Dit heeft ook te maken met de omvang van de helpdesk.

  Dat ze niet iedereen persoonlijk of bij naam kennen vind ik ook niet zo vreemd, deze mensen zitten voor zover ik weet over meerdere geografische locaties en het zijn er nogal wat schat ik zo. Ik ken al mijn directe collega's bij de IT-afdeling binnen het bedrijf war ik werk wel (servicedesk, serverbeheer ed), maar ook ik ken lang al mijn collega's binnen het bedrijf niet persoonlijk of van naam/gezicht, daar zijn het simpelweg teveel voor.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina