1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

xlnt <hotpop|nostalgie> hapert.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door catastrofus, 26 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De radiozenders 'xlnt hotpop' & 'xlnt nostalgie' zijn weer aan het haperen... Lijkt weer nergens op. Wil iemand de stekker van die zenders er in doen? 'Hotpop gold' had een tijdje geleden hetzelfde probleem.

  Gert.
   

 2. Vanochtend was het trouwens ook al zo.

  Gert.
   
 3. Blijkbaar luistert er niemand naar deze zenders en onze kabelboer dus ook niet, want niemand doet er wat aan. D'r moeten bij het noc 2 aansluitsnoeren los op de grond liggen. Wil iemand ze weer aansluiten?

  Gert.
   
 4. Heb vandaag je melding wel gezien hier. Ook deze zenders aan gehad maar geen probleem waargenomen. Ook onze systemen melden geen problemen tot nu toe. Zal ook zo even gaan luisteren.
   
 5. Deze 2 zijn de enige die (in m'n favorietenlijstje) op deze frequentie problemen geven. De rest van de xlnt handel (op dezelfde freq) doen het prima hier. De storing is precies hetzelfde als toen met hotpop gold: aan, uit, aan, uit :wink:

  Gert.
   
 6. Heb ze even aanstaan op diverse typen decoders maar hoor net als vandaag op kantoor geen problemen op deze kanalen. Ook nog ingelogt op onze management systemen en meet en zie hierop ook geen problemen helaas.
   
 7. Dan zal het wel aan mijn decoders liggen. Nooit bij stil gestaan dat dm's problemen kunnen hebben met radiozenders :wink: Dacht eigenlijk altijd dat ik beeldproblemen zou krijgen :roll: Mocht ik ooit nog fatsoenlijk geluid bij deze xlnt zenders krijgen, dan laat ik je het weten.

  Gert.
   
 8. Zoals gewoonlijk, als jij je er mee gaat bemoeien, zijn de problemen nu verdwenen dus. Strak geluid, zonder haperingen. Hoe je dat doet weet ik niet maar het werkt wel :pompom: Thanks!

  Gert.
   
 9. Het hapert alweer bij (weer) deze 2. Weet trouwens niet sinds wanneer. Al die xlnt-handel zit op dezelfde freq en alleen deze 2 haperen. Of zouden mijn (uiterst niet-gecertificeerde) ontvangers de schuld zijn? Allebei de dm's geven hetzelfde resultaat. Toch blijven het incidenten...

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina