1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2e digitale ontvanger ook met totaalpakket

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door burdynam, 26 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jep, ik heb alles: tv, internet en telefoon.
   
 2. Als het dezelfde modems zijn, dan een terug sturen (gratis) is de laatste een nieuwer model, dan idd de oude terugsturen en de nieuwe activeren.

   
 3. als er niks wijzigt, hoef je niks te (her)activeren, en blijft alles zoals het was, alleen bij een nieuw modem en telefonie inderdaad, wel goed bewaren natuurlijk die activatiecode
   
 4. Correct, maar ik ben aan het uitvogelen waarom er een modem is opgestuurd. Een nieuwe?

   
 5. Inderdaad tot 5 smartcards met pluspakketten voor 1 maal de prijs

  Vandaag de (geadresseerde) folder ontvangen "Wat brengt Ziggo u in 2009" en daar staat in dat pas in 2009 de mogelijkheid zal bestaan om max. 5 smartcards te registreren om voor de prijs van 1 van al je pluspakketten te genieten. Ga ze zo maar snel eens bellen! Zou wel echt super zijn:applause:
   
 6. toch nog niet 5 keer pluspakket voor 1 maal betalen

  Helaas, heb de helpdesk gesproken en ik kreeg het bericht dat het echt pas vanaf 2009 zou kunnen (konden geen indicatie geven van wanneer in 2009). Diegenen die het toch al hebben, hebben geluk gehad meldde men mij....
  Voor de niet gelukkigen onder ons geldt dus dat we nog even geduld moeten hebben.:cry:
   
 7. net over naar alles-in-1 mooi een 2e decoder gekregen met smartcard en bij het activeren ook even gevraagd hoe het zat met de extra pakketten.
  Vanaf medio januari en we zouden er bericht over krijgen. Nu neem ik dat laatste met een korrel zout dus ik bel zelf wel in januari. Ken ze ondertussen wel. Ik hoop dat het snel komt kan ik ook in bed history channel kijken.
   

 8. Ook ontvangen laatst, zou mooi zijn, maar op hun site staat nog gewoon dat je dubbel betaald. Mag hopen dat het vanaf 1 januari ingaat en niet ergens pas in de 2de helft van 2009.....

  Overigens... Waarom kost een losse smartcard ineens 30 euri ipv 15?? :shock:
   
 9. Toch ook maar aangemeld voor dit forum....veel gelezen en nu zelf maar even wat typene....dan is dat ook voor anderen goed te gebruiken (hoop ik)

  Intro: Vandaag tot 3 keer contact gehad (via terugbelfunctie) met Ziggo.
  Ik wilde mijn losse internet en televisieabbo omzetten in een alles in 1 pakket. Ik ben al in het bezit van internet Z1 en heb ook voor mijn tv al een digitale ontvanger en smartcard (standaard digitaal pakket). Dit werkt allemaal prima.
  Om er niet op achteruit te gaan zou ik Alles in 1 Plus moeten nemen......Met dl 10 mb/s 1,5 upl snelheid. Dan zit standaard analoog/digitale tv bij en telefoon (met gratis onbeperkt bellen naar alle ziggo abonnee's...rest is ook wel goedkoop...)

  Het koste de afgelopen week heel wat zoekwerk, bellen en emailen met diverse mensen, sites en Ziggo zelf; maar het lijkt nu duidelijk te zijn:

  Bij het "gratis" krijgen of bij het kopen van een extra (twee, derde, vierde of vijde) decoder met smartcard kun je deze gewoon installeren en de smartcard activeren. Het standaard digitale tv pakket wordt dan kostenloos op de extra decoder(s) geleverd. Je beide smartcards staan dan in het systeem en werken beide op dezelfde naam.

  Dus voor je basis televisie/radio abonnement betaal je niet nog een keer(dus gewoon je basis tv aansluiting), alleen voor de extra pakket-zenders waarvoor je al extra betaald.

  Heb je op je eerste (hoofd) decoder Digitale tv met een pluspakket (welke dan ook) dan moet je tot op heden daar dan wel extra voor betalen (dit extra tarief is afhankelijk van je extra pakket) .

  Volgens ziggo zijn ze druk bezig om de smartcardnummers te kunnen koppelen, waarbij het ook mogelijk is om de plus-paketten te kunnen koppelen tot max 5 decoders+smartcards. Naar verwachting zal dat per januari 2009 kunnen, maar dat is niet zeker. Er wordt door Ziggo gezegd in het eerste kwartaal van 2009 moet het gerealiseerd worden....

  Kortom: Een extra digitale decoder...die kun je dus gewoon (zonder extra kosten) gebruiken om bijv in je slaapkamer ook digitale tv te hebben!!!
  Heb je extra digitale zenders en wil je die ook op je extra decoder kunnen ontvangen? Tot het eerste kwartaal va 2009 moet je dan nog een keer de extra pluspakketkosten betalen.....daarna zeggen ze dat het te koppelen is en dat je ook op de slaapkamer gewoon voetbal, film of prn kijken!

  Nog wat info: de 5 extra zenders die ze nu als actie aanbieden blijven standaard gratis in je pluspakket, maar wisselen steeds. Dus je hebt steeds wisselend 5 extra digitale zenders zonder kosten. (is natuurlijk leuk, maar bedoeld als lokkertje...)

  De eerste twee weken ontvang je alle zenders gratis te zienb om je te lokken om pluspakketten te nemen. Als je niets extra aanmeldt vervalllen ales extra zenders en ontvang je gewoon het standaard digitale (ruime!) pakket met zenders zonder extra kosten (dus gewoon tv abbo a 15,90)

  Het opsturen van de decoder (ongeacht welke, of dat je nieuwe of bessaande klant bent en of je nou een alles in 1 pakket neemt of gewoon een los onderdeel; kost altijd EUR 9,50)

  Binnen ziggo (ook ook de website) is niet altijd alles duidelijkheid te krijgen. Ook als je belt zijn de medewerkers niet altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen/acties/werkwijzes/etc.
  Ze zijn er druk mee bezig....net als wat extra (en betere/duidelijkere) info op de website van Ziggo.
   
 10. 2e Smartcard

  Wachten dus tot de koppeling met de 2 kaart rond is. :sleep:
  De gratis kijk termijn is nu 2 maaanden heb ik vernomen.:no:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina