1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2e digitale ontvanger ook met totaalpakket

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door burdynam, 26 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ah, de aap uit de mouw. Maar dat kan dus al een tijdje. Behalve voor die losers (zoals ik) die voor mei een extra smartcard aangevraagd hadden... Die werden voor een tientje opgelicht. Terwijl die smartcard nu in de la ligt (dank U cccam/newcs, dank U :thankyou:)

  Gert.
   
 2. Over dat tientje is al eerder gecommuniceerd.
  Maar niets van die aap en die mouw. dit kan al heel lang, lees hiervoor diverse topics.

   
 3. Deze hele discussie & reacties gaat eigenlijk over de post van dutchnicky op burdynam oftewel (speciaal voor kingpin): 'Als je nu op beide kaarten hetzelfde pakket wil betaal je twee keer het abonnement. Vanaf januari is dat niet meer zo. Dan betaal je 1 keer het abonnement en dat kan je dan op maximaal 5 decoders ontvangen.' zegt dus dutchnicky. En dat is de aap, de mouw laten we over aan de kabelboer.

  Gert.
   
 4. Volgens mij niet...

  Mijn vraag was: "Ik heb nu TV Digitaal Totaal. Als ik een Alles-in-1 pakket bestel, moet ik dan voor de tweede smartcard dubbele abonnementskosten betalen voor TV Digitaal Totaal?"

  Zijn antwoord: "Nee. Met alle Alles-in-1 pakketten die nu worden geleverd kan je tot 5 smartcards op één abonnement kwijt. Er hoeft niet meer dubbel te worden betaald. Je betaalt voor één keer TV Digitaal Totaal en kan dat dan met maximaal vijf smartcards gebruiken. De smartcards worden gekoppeld aan uw adres, zodat fraude wordt uitgesloten. Iemand anders kan zo dus niet op uw kosten digitale tv kijken."

  De medewerker die ik aan de telefoon had, kwam op mij overigens zeer kundig over. Geen knullige medewerker die constant een euh...-antwoord gaf, maar één die direct overal een duidelijk antwoord over gaf.
   
 5. dit laatste klopt, ik heb een wijziging per post gekregen omdat ik mn pakket om heb laten zetten en een extra smartcard heb laten registeren, heb nu op twee kaarten hetzelfde pakket, voor dezelfde prijs....... gaat dus inderdaad direct in.
   
 6. Natuurlijk, tot de previewperiode van de nieuwe card weer voorbij is...
   
 7. Als u de afrekening in december krijgt, komt u er dan nogmaals op terug?

   

 8. leg eens uit...... ? !
   
 9. Ik heb vandaag de wijzigingsbrief gehad, maar toch nog een vraagje.

  In de brief staan een activatiecode en wachtwoord welke nodig zijn om het modem te activeren, maar... ik heb toch al een werkend modem... dan heb ik deze codes toch helemaal niet nodig?
   
 10. Tenzij je nog geen telefonie had, dan wel

   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina