1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verhoging internetsnelheid omgeving Venlo

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Mr. Zap, 26 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Geachte leden en gasten uit Venlo (eo)

  Wie van jullie heeft reeds de verhoogde internetsnelheid? (vanaf 01-12)

  Ik ben zelf woonachtig in het stadsdeel Tegelen en ervaar nog geen verhoging. Op diverse fora is echter al te lezen dat Ziggo doende is met de nieuwe internetsnelheden door te voeren en dat bij veel gebruikers de nieuwe snelheden al gerealiseerd zijn.
   
 2. Als je het modem reset zou je eigenlijk al de nieuwe snelheid moeten hebben denk ik.
   


 3. Bedankt voor UW reactie. Maar ik heb de afgelopen dagen regelmatig mijn modem gereset (inclusief router) echter zonder het gewenste resultaat.

  Bij @home had ik het internet regelmatig abonnement (4000) en na de omzetting naar Alles in 1 plus, zou ik nu eigenlijk op 8000 moeten zitten. Maar uit testen op speedtest(nl/net) blijkt dat ik nog steeds op 4000 zit. Hieromtrent vandaag contact opgenomen met Ziggo. Men zou er naar kijken.

  Je zou verwachten dat de snelheidsverhoging gelijktijdig met de rest van de Ziggo-klanten uit mijn omgeving gerealiseerd wordt. Vandaar mijn vraag aan de leden/gasten uit de omgeving Venlo/Tegelen of zij wel de nieuwe snelheden ervaren.
   
 4. Kan best zijn dat je de nieuwe snelheid nog niet hebt. Hier in Schinnen (6365) is de nieuwe snelheid al, echter 20 km verder in delen van Parkstad nog geen verhoging.
   
 5. Je zou eigenlijk al op 10.000 moeten zitten.... Hier in het hoge Noorden reeds geactiveerd.......
  [​IMG]

  pvd
   
 6. Nee, ik zit nog steeds op 4000 (internet regelmatig) Men krijgt dit kennelijk niet gewijzigd!
   
 7. Snelheid router?

  De snelheden die worden aangeboden komen in de buurt van de maximale doorvoer snelheid van de gemiddelde (niet professionele) router. Deze specificatie staat zelden of nooit vermeld. Om een eerlijke snelheidsmeting te doen moet je rechtstreeks achter je modem, dus zonder router/NAT/Firewall meten.
  Mijn NetGear router b.v. laat geen snellere verbinding toe dan ongeveer 7 á 8 Mb/s. :roll:
  Via mijn router heb ik dus niets aan een verhoging van de aangeboden snelheid.:cry:
   
 8. Ook dat heb ik al meerdere malen geprobeerd. Dit alles zonder het gewenste resultaat. Zelfs zonder tussenkomst van de router kom ik gemiddeld rond de 4,3 Mb/s. Ik wacht nog tot vrijdag en dan wil ik direct doorverbonden worden naar de technische dienst. Ik betaal namelijk vanaf september al voor Alles in 1 Plus.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 dec 2008
 9. Mijn snelheid is ook (iets) toegenomen. Ik had vroeger het snelste abbo van multikabel (22Mb's). Dat kwam in de praktijk neer op +- 2,54 MB's. Ik heb net m'n modem gereset en haal nu (constante piek-)snelheden van +-2.82 MB's. Niet helemaal zoals het zou moeten, zeg maar. M'n download snelheid zou naar 30Mb's moeten gaan (+- 3,75 MB's). Ik zal zo nog proberen m'n router er tussen uit te halen, kijken of het scheelt.

  Ik woon in Bergen NH trouwens. Ik heb ook een redelijk nieuw modem (Webstar epx2203).
   
 10. Het is ook aangekondigd dat dit in stappen zal gaan, en de eerste stap is nu gezet...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina