1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Tros Radar nu tot 8 weken gratis kijken

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door DVBProf, 24 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat let je om naar deze aanbieders over te stappen dan?

  Even af gezien dat mp3s en films downloaden in Nederland nog steeds niet strafbaar is (pending een rechtzaak hierover), het gaat hier niet om het content stelen maar het oneigenlijk gebruik maken van iets dat daar niet voor bedoeld is.

  En waar ik altijd erg moe van wordt is dat juist al dit oneigenlijke misbruik en dan met name dit dan ook nog openlijk gaan propageren idd er voor gaat zorgen dat we straks weer met extra beperkingen worden opgescheept.
  Of zit jij soms wel te wachten op het UPC model waar je heel bureaucratisch een smartcard gekoppeld hebt aan een decoder en je maximaal twee smartcard/decoder combis mag hebben?

  Maar goed, mijn mening is nu wel voldoende helder denk ik, doe er maar mee wat je wilt.
   
 2. Je kunt straks tot maximaal 5 kaarten registreren, dus jouw spelletje zal niet lang duren tot je op 5 kaarten zit en dus geen 6e meer kunt aanschaffen.
   
 3. Vrij belangrijk detail in deze: 5 kaarten registreren of aanschaffen? Punt is nml dat de gekochte kaarten nooit geregistreerd worden.
   
 4.  
 5. Tja dat is dan misbruik. Overigens € 30,- of € 20,- voor een kaart.... Dat is bijna de abo-kosten voor digitaal extra. Het is maar wat voor moeite je wilt doen om iedere keer een kaart te kopen.
   
 6. laten we het niet verzieken voor onszelf......... mensen die nu steeds kaarten gaan aanschaffen voor een nieuwe preview, gaan straks ook 5 kaarten delen met vrienden en bekenden........ Jullie maken dus misbruik van de service van onze kabelboer, jullie gooien eigen ruiten in, straks niet weer als eerste staan janken, dat ziggo gewoon weer per kaart laat betalen en preview weer terugzet naar twee weken........


  Ik ben trouwens ineens blij dat ziggo 5 weken te laat was met uitleveren van mijn decoder en nieuwe smartcard, was ik mooi buiten deze nieuwe preview-periode gevallen......en zit er nu middenin....:applause:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 nov 2008
 7. Men heeft het hier over Filmnet, maar dat is nu Film1.

  Analoog is deze niet meer te ontvangen.

  Wie dit niet weet, heeft echt de afgelopen tijd onder een steen geleefd.
   
 8. Even om duidelijk te maken ik zelf betaal keurig voor mijn DTV abo met basis plus en eredivisie. Maar ik zag deze opmerking gisteren op radar en kon het niet nalaten dit onderwerp te openen. Om dat er ongetwijfeld personen zijn die er zo makkelijk als ik voorstel over denken. Ik wil hier ook geen waarde oordeel over vellen.
  Wat mij wel verbaast is dat interne processen bij ziggo kennelijk zo lang moeten duren dat een coulance periode van 2 weken niet voldoende is, maar 8 weken nodig zijn. Zo als ik hier elders op het forum zie zijn er ook mensen geweest die direct hun antwoordkaart hebben ingestuurd en na 2 weken nog niet kunnen kijken en ik de indruk kreeg gisteren na de uitzending dat ziggo 8 weken hiervoor nodig heeft. Vandaar ook mijn tip dan kan je tenminste toch nog kijken.
  En ziggo heeft geen manier om te zien wie er kaarten koopt slechts wie de antwoordkaart instuurd. De retailer zal het bovendien worst zijn sterker nog ik weet er een aantal in de randstad die zelfs adviseren om dit te doen om zo langer te kijken.
  De andere spelers op de wereld markt die ik noemde hebben geen van allen verzorgings gebied nederland. Ik vraag me wel af waarom sommige oostelijke providers interactieve televisie binnen enkele maanden voor veel meer kijkers kunnen uitrollen en ziggo hier niet toe instaat is. het zelfde geld voor de coulance periode er zijn genoeg kabelaars die instaat zijn nieuwe klanten binnen 2 dagen te activeren al dan niet via website inschrijving.
   
 9. Als je Radar echt goed bekeken hebt is deze coulanceperiode slechts om de huidige stubbelingen uit de weg te gaan. Wanneer alles soepel verloopt zal naar alle waarschijnlijkheid deze periode steeds weer een week minder worden tot het gewoon weer twee weken is.

  Daarnaast vind ik het niet netjes op te roepen tot misbruik, op deze manier drijf je de prijs van een smartcard op (want Ziggo is echt niet achterlijk, wanneer er misbruik wordt gemaakt zijn ze de eerste die gaan zorgen dit weer tegen te gaan). Kortom je verziekt het voor jezelf en voor anderen.

  Over Eredivisielive: Ik hoop dat Ziggo zich gaat bedenken en de prijs van € 9,95 blijft aanhouden en deze niet gaat verhogen, of een combi gaat maken met het totaalpakket, waarbij indien je het totaalpakket hebt, eredivisie € 9,95 kost.
   
 10. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ik begreep dat juist hierom de prijs van de smartcards al fors was verhoogd.

  Eredivisielive schijnt nog te weinig abbonees te trekken. :wink:
  Sat4all: Gaan Sport 1 en Eredivisie live samen ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina