1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Deze lijkt mij nog mooier

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door hbeck, 24 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben heeeeeel erg tevreden met de Humax en zelfs mijn vrouw is zeer enthousiast maar vanmiddag was ik een beetje aan het surfen en kwam deze machine tegen http://www.humaxdigital.com/global/products/product_stb_satellite_icordhd.asp
  en toen dacht ik, dat zou mooi zijn als deze te koop kwam in Nederland. Anoniem: heb jij enige voorinformatie of deze binnen kort naar Nederland gaat komen. Gaat de huidige Humax gewoon naar de slaapkamer.
   
 2. Die is voor de sateliet, dus niet geschikt voor de kabel. Maar wat dacht je van deze? Komt die ook in NL? http://www.humaxdigital.com/global/products/product_stb_cable_hdpvr1000c.asp
  pvd
   
 3. Nou ik weet niet wat ie gaat kosten, maar op voorhand zou ik zeggen. Doe me er maar één. HDTV zal toch de standaard worden. Heb je overigens enig idee wanneer deze in Nederland te koop komt en aangesloten kan worden op mijn Ziggo abbo ?

  Toch vond ik het digitale beeld ook heel perfect. Ik ben daar al zeer tevreden mee, maarreh, het meer is noooit vol zullen we maar zeggen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina