1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Oud type / nieuw type H360RS

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door WimAbbenhuis, 24 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb deze settop box voor HDTV nu bijna twee jaar. Beeld en geluid zijn goed, maar ik moet plm 1 keer per week (en soms écht vaker !) de machine resetten door de stekker er uit te halen, 5 minuten wachten en hij doet het weer.
  Ik vind dat zeer hinderlijk.
  Bij zoeken op het internet kwam ik er achter dat ongeveer op het moment dat ik de box heb gekocht, door Samsung een "verbeterd" exemplaar is uitgebracht, herkenbaar aan de A achter het serienummer (DCB-H360RSA).

  Weet iemand of ik op een of andere manier mijn box kan omruilen voor die verbeterde versie en daarmee ook mijn storing kwijtraken ?
   
 2. in de winkel gekocht? zou je twee jaar garantie moeten hebben, samsung heeft inmiddels wel toegegeven dat er een fout in het oude model zit door een nieuwe serie te introduceren, ze hebben je dus in de winkel een niet deugelijk product verkocht blijkt achteraf. Dus ik zou als ik jou was de bon snel opzoeken............
   
 3. Staat die a ook achter het type nummer op het voorfront of staat dit aan de achterzijde, ik heb net een nieuwe gekocht maar daar staat gewoon rs op.
  En heb geen zin hem uit de kast te halen,je trekt altijd wel een scart los :(
   
 4. enkel achterzijde, en op de doos waar hij in zat.
   
 5. Hmm ik was al met een spiegeltje op de achterkant op zoek geweest maar kon geen type aanduiding vinden.. maar ik kijk of er iets op de doos staat.

  /edit op de doos zit een sticker met daarop DCB-H360RA CASEMA
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 nov 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina