1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Na update geluid erg slecht

Discussie in 'Samsung DCB-P850R (PVR)' gestart door hps58, 24 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb gisteren een update gedaan van mijn Samsung naar de nieuwste versie via het setup menu. De reden hiervoor was eigenlijk omdat ik had gelezen op allerlei forums dat hierdoor het geluid van de ventilator in de standby stand minder zou worden. Dat klopt ook, mar nu heb ik geen geluid of nagenoeg geen geluid. Kan de volumeknop helemaal openzetten, maar nada. Heb gezocht en een advies was om in de instellingen Dolby op uit te zetten. Dat gedaan en toen kon ik via de radio / versterker wel geuid krijgen.

  Nu heb ik ook gelezen dat na de update dit kan gebeuren en da je dan de digitale receiver 5 minuten van de stroom af moet zetten en dat het dan weer moet werken. Als dat zo is, waarom vermeld met dat dan niet bij een update, scheelt een heleboel stress en ergenis. Alles werkte voor die tijd perfect en ls je een update doet verwacht je dat het beter wordt en niet slechter.

  Ik laat wel weten of het uitzetten van de receiver heeft geholpen.

  HPS:):):)
   
 2. Het uitzetten van de Samsung DCB-850R door de stroom er af te halen terwijl hij aanstaat heeft dus niets geholpen.

  Het enige wat nu nog resteert schijnt een reset te zijn naar de fabrieksinstellingen, maar raak je dan ook alles kwijt wat op de harddisk staat?

  Ik blijf het een vreemd verhaal vinden(((((((((

  Wie ee antwoord heeft vor dit probleem, ik zie uw reacties graag tegemoet.

  bvd

  mvrgr

  HPS58
   
 3. Na een fabrieksreset of stroomonderbreking wordt het geluidsniveau van de pvr teruggezet naar 50 procent. het verschil in het geluid van 0 tot 100 is minimaal bij de pvr.

  misschien helpt het hoger zetten van het tv volume of wanneer er een versterker wordt gebruikt het hoger zetten van dat volume.

  Bij terugzetten naar fabrieksinstellingen wordt de schijf niet gewist. alleen alle instellingen worden teruggezet naar standaardinstellingen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina