1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing Internet Postcode 1462

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Ed, 22 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als het rustig is op internet is de snelheid goed. Want tussen 2uur en 8 uur is de snelheid goed. vanacht om half 5 was de snelheid 19875kb/s dat is de nieuwe snelheid van 1 dec. Met mijn alles in 1 pakket. nu zakt de snelheid alweer snel.
   
 2. Even de HD gaan bellen. Dat is de enige mannier waardoor ze inzicht gaan krijgen in dit probleem. Hoe meer er bellen en dit probleem aangeven hoe sneller er iets aan gedaan gaat worden.
   
 3. Hier (postcode 1531) is de snelheids 's nachts en 's ochtends vroeg nog enigszins acceptabel (maar nog steeds te laag maar hoe later op de dag hoe dramatischer het wordt. Ik hoop dat Ziggo nu inderdaad eens naar het groter geheel kijkt en niet overal monteurtjes langs stuurt.

  [​IMG]
   
 4. Zo gaat het de afgelopen dagen al. De dag begint goed maar langzaamaan stort de hele snelheid in tot rond middernacht.
  Duurt dus al dagen maar Ziggo doet er geen donder aan. Amateurs zijn het.
   
 5. En dat is nu het probleem, bellen gaat NIET..... (volgensmij ligt hele kop noord-holland plat qua internet / kabeltelefonie.) Abbekerk, Benningbroek, Wognum, regio Wormer....
   
 6. Er is altijd nog je/een mobieltje. Als iedereen nu maar belt, ook al lost dat het probleem niet op, misschien gaan ze het dan eens beseffen dat Noord-Holland op zijn gat ligt. Dus bel ze: 0900-1884.

  Ik sprak net helpdesk maar die beweert dat er geen soringen bekend zijn bij de technische dienst. En wat ze vandaar uit kunnen zien functioneert mijn modem prima.Voor ze me aan allerlei testen wilde zetten (die ik al lang zelf had uitgevoerd) heb ik meteen verteld dat het probleem niet alleen bij mij is maar bij vele anderen. Maar dat willen ze om één of andere reden maar niet beseffen.

  Ze sturen voor hier een monteur langs maar die kan pas op 2 december. (Waar zouden die mensen het toch druk mee hebben als er niets aan de hand is?) Kan nooit kwaad als er eens één komt kijken maar voor dit probleem heeft het geen zin. En ik mag toch hopen dat dit probleem op 2 december wel verholpen is.

  En nu schrijf ik maar eens een mail naar Tros Radar. Mogen ze daar ook weer eens komen opdraven.
   
 7. Het speelt niet in de hele kop van Noord Holland...
  Iedereen is hier erg snel met conclusies trekken zonder goede technische feiten.
  Als je de helpdesk belt en niet wilt meewerken met die mensen omdat (zo te zien hier) iedereen het beter weet, maak je het de Ziggo medewerkers dus lastig er een trend in te signaleren.
  De helpdeskmedewerker logt gewoon zijn ticket incl. inplannen monteur, waarna een ander team pas de trendsignalering zal doen.

  Ook zal deze monteur de persoon in kwestie zijn die kan constateren of het probleem hoger wel of niet zit, dat kan geen klant, en dat kan ook de helpdesk in deze specifieke gevallen niet!

  Bij niet weewerken en geen monteur willen, kan er geen correcte conclusie worden getrokken waarbij je dus risico neemt dat jouw ticket direct wordt gesloten, daar er zonder medewerking ook niks valt uit te zoeken.

  Moraal, werk gewoon een beetje mee met die mensen en weet niet alles beter door dit handjevol wat nu een conclusie heeft getrokken voor 1000en mensen...

  Ik lees hier ook iemand met een probleem van 2 jaar oud, met alle respect, maar er zijn geen problemen in Multikabelgebied van 2 jaar oud.

  Dit is ook in de kop van Noord Holland, dus heel Noord Holland plat slaat echt nergens op:
  [​IMG]
   
 8. Ik zelf heb ook nooit gezegd de heel Noord-Holland maar zeker wel de gebieden 16xx en 15xx.
  Ik werk zoveel mogelijk als kan mee met de helpdesk (Heb jij ze wel eens moeten bellen?) maar al hun aanwijzingen helpen helaas niets. Voor de tigste keer mijn modem resetten wordt ik ook moe. Ik heb al genoeg storingsformulieren ingevuld waarop ik de meest debiele antwoorden gekregen heb (als ik die al kreeg). En ook nu wordt er niets gedaan.

  Als ikzelf en meerdere personen uit mijn dorp opeens allen dezelfde problemen hebben dan ligt het probleem dus bij Ziggo en niet bij mij thuis. Als ik dan ook lees dat deze problemen buiten het dorp voorkomen dan is het niet verkeerd om te stellen dat er meer aan de hand is. Dat ik niet al mijn technische feiten op tafel leg hier wil niet zeggen dat ik er niets vanaf weet (ben jarenlang systeembeheerder geweest).

  Bovendien, als Ziggo pas na ruim een week een monteur kan sturen dan is dat toch sowieso een gebrek aan service van hun kant. En zoals ik al zei, waarom hebben ze het opeens zo druk? Ik weiger zeker geen monteur maar geef enkel aan dat het niet zal helpen omdat het huidige probleem zoals gezegd niet alleen bij mij ligt.
  Die trendsignalering valt nu trouwens al te doen omdat bij velen in dit gebied al wel een monteur is geweest.


  NB: conclusies trekken doe je zelf ook met "er zijn geen problemen in Multikabelgebied van 2 jaar oud." De pot verwijt de ketel....
   
 9. Ik denk dat je het probleem niet ziet waar wij als klanten tegenaan lopen.

  Lezende in dit forum geeft genoeg aanwijzingen dat er (bij sommigen al enige weken) grote netwerkproblemen spelen.
  Leken de snelheidsproblemen in eerste instantie alleen rond Heerhugowaard te spelen, de laatste dagen zie je echter het gebied als een olievlek uitbreiden. Mogelijk dat het verschillende problemen zijn?
  Als je vervolgens de helpdesk belt, allerlei testen moet doen en er uiteindelijk wordt besloten dat er (nodeloos) een monteur moet langskomen, je een vrije dag moet opnemen met het risico dat die monteur het laat afweten (lees je hier ook vaak), mag je dan even achter je oren krabben?

  Ik geloof best dat bij een heleboel klanten de problemen ontstaan door vervuiling of verkeerd geconfigureerde software maar de gemiddelde computergebruiker die dit forum weet te vinden, is over het algemeen (in mijn ogen) van een wat hoger niveau en zullen hun zaakjes wel best wel op orde hebben.
  Als vervolgens door Ziggo wordt ontkent dat er problemen zijn en dat de verantwoordelijkheid bij de klant wordt teruggelegd, worden mensen pissig.

  Communiceer dat er problemen zijn, dat er achter de schermen hard wordt gewerkt. Leg uit waar de problemen door ontstaan etc. etc. Klanten zullen dan begrip hebben voor de situatie en gewoon afwachten tot er een oplossing is ipv in twijfel te wachten en het gevoel te hebben niet serieus genomen te worden.

  Terwijl ik dit tik een reclame op 3FM hoe geweldig het allemaal is bij Ziggo en dat het o.a. bij Scheer en Foppen "in 5 minuten is geregeld". Dat traject wel ja, maar vervolgens ben je daarna aan de Goden overgeleverd. :evil:

  Alles in 1 Extra:
  [​IMG]
   
 10. Mijn problemen zijn begonnen vlak na het gerucht en nieuwsbericht over de "snelheids" verhoging van komende 1 december bij ziggo.

  Waarschijnlijk zijn heelveel mensen hun kabelmodem gaan reseten n.a.v. deze berichten (toen nog geruchten). Om zo al eerder van hun verhoogde snelheid te kunnen gebruik maken.
  Echter is op sommige plaatsen de infrastructuur niet klaar voor deze snelheidsverhoging en stortvloed aan resets en stort het voor die regio in elkaar.

  De vorige snelheid verhoging (toen nog bij multikabel, vlak voorat het ziggo werdt) had hetzelfde effect bij mij in de regio. Na verloop van tijd is dit ook opgelost, maar heb ook weken met dezelfde problemen moeten sudderen voordat het was opgelost.

  Ik ben bang dat dit nu weer weken gaat duren voor dat ziggo bewust wordt dat het niet overal klaar is (was) voor de grote "switch".

  De eerste verhogingen bij multikabel gingen veel beter. (eerst infrastuctuur klaar , dan pas bericht de deur uit...)
  Nu geldt : de huid verkopen voordat de beer geschoten is... (persoonlijke beleving)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina