1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Digitale onvanger + smartcard

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door jeez, 22 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoe lang kan je met deze smartcard wat je in de digitale onvager stopt tv mee kijken?
  Ik bedoel de geldigheid van dat ding.:cool:
  waneer je weer een nieuwe moet kopen (voor de mensen die niet snapen wat ik bedoel) :wink:
   
 2. 14 dagen.
   
 3. als de smartcard stuk is....... als je hem netjes in je decoder laat, zal ie niet snel stuk gaan. De smartcard is onbeperkt geldig. Je hoeft em dus niet te vervangen.
  De eerste twee weken kun je alles kijken (preview-periode) vergeet dus niet het antwoordkaartje (z.s.m.) terug te sturen welke pakketten je wilt. anders heb je na twee weken geen beeld meer.
   
 4. online registratie smartcard

  Zoals Vinnieteranova al aangaf je hebt een standaard previewperiode die op elke nieuwe card zit, maar je moet daarnaast wel direct je kaart laten registreren, dat kan met de aanmeldkaart maar ook online:

  http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/smartcard-registreren

  Voorkeur is online, en het liefst de eerste dag als je de ontvanger hebt want dat weet je zeker dat je aanmeldig op tijd verwerkt is en je niet met de van dit forum bekende E19 melding zit.  http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/smartcard-registreren
   
 5. Oke, dan een andere vraag die hier ook betrekking op heeft...

  Ik heb nu al digitale tv, dus ik gebruik al een smartcard. Ik ga binnenkort een Alles-in-1 pakket bestellen en daat zal ook wel weer een digitale ontvanger met smartcard in zitten.

  Als ik de nieuwe ontvanger wil gebruiken, dan kan ik daar toch gewoon de oude smartcard in doen?

  Daarnaast wil ik de tweede decoder aan de 2e televisie koppelen. Dan gebruik ik dus ook de nieuwe smartcard. Deze zal ik dus gewoon weer moeten activeren binnen 14 dagen...?
  Volgende vraag... als ik de nieuwe smartcard activeer, dan heb ik dus twee abonnementen voor digitale tv. Ik heb gelezen dat er straks vijf televisies kunnen worden aangesloten op één abonnement. Tot het zover is betaal ik dus dubbel?

  Stel dat ik pas later besluit om de tweede decoder (en dus tweede smartcard) te gaan gebruiken, moet ik dan een nieuwe smartcard kopen omdat de eerste zijn geldigheid heeft verloren?
   
 6. Ik heb Ziggo maar eens gebeld. Zonder wachttijd had ik direct een vriendelijke meneer aan de telefoon. Hij vertelde dat ik voor de tweede smartcard géén dubbele abonnementskosten hoefde te betalen. Daarmee was mijn vraag beantwoord. Daarna maar direct met hem telefonisch het Alles-in-1 Plus pakket besteld. Als alles goed gaat, dan krijg ik binnen 5 tot 7 dagen een bevestiging. Na 10 tot 14 dagen krijg ik het pakket en dan zal ook mijn dubbele internetsnelheid ingaan.

  We wachten af...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina