1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reclame

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door emmelotj, 21 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat je geen alles-in-een pakket kunt afnemen zonder het standaard pakket klopt, echter de prijzen van de alles-in-een pakketten blijven ongewijzigd, hier gaan de prijzen niet van omhoog.

  Bron: www.ziggo.nl (tevens de mailing die rond gestuurd is).
   

 2. Ja, TV kijken is een service!. Je hoeft geen aansluiting te nemen, maar dat willen we allemaal, omdat tv niet meer weg te denken is uit het leven. Maar het is zeker geen primaire levensbehoefte. Dus het is inderdaad een service/dienst.

  Een alternatief? Zou digitenne kunnen zijn, maar voor de meeste mensen is dit geen alternatief (voor mij ook niet)
  Ik ben het wel met je eens dat je zelf je kabel kabelboer zou moeten kunnen kiezen, maar ook dan zul je met deze prijsverhoging temaken hebben. Want de 16.25 betaal je zoiezo aan de netbeheerder (net als stroom) dus dat maakt geen zak uit als je over zou kunnen stappen naar een andere aanbieder.
   
 3. In de folder staat duidelijk dat de alles in een klanten geen prijsverhoging betalen.
   

 4. Klopt!
   
 5. Dit is je reinste flauwekul dat ziggo niets verdiend aan het standaardpakket. Zitten er niet 12 aansluitingen op een multitep in de kast op straat? Voor een internetabonnement erbij rekenen ze ook meer als een alles in 1. Maar Ziggo kan niet alles leveren vandaar dat er altijd aansluitingen bij derden afgenomen moeten worden. Bijvoorbeeld aansluiting van een alarminstallatie, fax, ISDN 2/4 en pinautomaat, zodat je altijd duurder uit bent. Bij de meeste providers kun je ADSL afnemen zonder telefoonabonnement, bij Ziggo niet. Hoe je het ook wend of keert, je krijgt minder voor meer geld en dat is de omgekeerde wereld
   
 6. Ik heb nooit gezegd dat ze er niets op verdienen, wel dat ze op enkel het standaard radio/tv pakket het minste verdienen. En ja, een eindversterker bedient meerdere woningen, maar heb je enig idee wat het kost om 1 dergelijke kast aan te leggen?


  Dit mag je eens uitleggen.

  Ook dit mag je eens uitleggen. We hebben het hier over Ziggo en jij begint over ADSL en het niet kunnen afnemen van internet zonder telefonie? Ik neem even aan dat je bedoelt dat je bij Ziggo geen internet kan afnemen zonder het standaard pakket radio/tv? Dat is ook zo bij andere kabelaars. Dit heeft te maken met een stuk techniek.

  En omtrend het minder voor meer. Misschien was de prijs wel met een veelvoud van het huidige bedrag gestegen als ze geen zenders hadden weggelaten, en hebben ze het bedrag beperkt door wat zenders weg te laten. Wie weet, jij weet het antwoord niet, net zo min als ik het antwoord weet. Zonder deze info kunnen er geen goede conclusies getrokken worden, want je weet niet waaruit de prijs opgebouwd is.

  En de verhoging betreft ook nog eens de mensen die enkel het standaard pakket radio/tv afnemen, voor de alles-in-een gebruikers verandert er niet eens iets en blijven de prijzen hetzelfde.

  Alle prijzen stijgen in deze wereld, dat is de harde waarheid in deze maatschappij in 2008. Al is het alleen al om de inflatie correctie (die hoger is als de verhoging van Ziggo). Zij bieden aan, jij kan afnemen. Wil je dit niet, dan moet je of overstappen of geen tv meer kijken. Is het gras groener bij de buren? Dan moet je overstappen, alternatieven genoeg.
   
 7. Het door de NOS schrappen van themazenders kan je moeilijk Ziggo verwijten.
  En de vervallen analoge zenders zitten gewoon in het gratis digitale pakket, dus ik snap je probleem niet.
  Je moet natuurlijk niet 2 uur aan de telefoon gaan hangen. Een mailtje sturen via www.mijnziggo.nl lijkt me simpeler.
   
 8. Tegenwoordig heeft het vervallen van analoge zenders vooral te maken met het stoppen van analoog doorgeven door de zender... Als Ziggo het allen nog digitaal aangeleverd krijgt zal deze het ook alleen digitaal uitzenden
   
 9. Ik denk dat er al tijden geen enkele zender nog analoog aangeleverd wordt bij Ziggo.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina