1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reclame

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door emmelotj, 21 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Kreeg gisteren een reclame folder van Ziggo binnen.
  Dar stond ook in de zenders die ze vanaf 1 januari 2009 zullen uit zenden.
  Helaas heb ik geen nieuwe zenders kunnen vinden,wat ik erg vreemd vind omdat ze dat belooft hadden.
  Het word nu toch echt wel tijd dat Ziggo naar de klanten gaat luisteren.
  Ik vind dit een waardelose zaak.

  GR John
   


 2. welke zenders zijn er volgens jou beloofd dan per 1 januari 2009?
   
 3. Hoi Dat kan ik e niet vertellen, want dat Kon Ziggo ook nog niet.allen dat er wel nieuwe zenders bij kwamen,helaas die kan ik niet vinden

  GR John
   

 4. er zullen ongetwijfeld nieuwe zenders bijkomen in 2009, alleen dus niet vanaf 1 januari. Zoiezo de Nederland 1.2.3 in HD (vanaf maart), en waarschijnlijk later het jaar volgen er een aantal commerciele zenders. Ook zullen er andere zenders aan het pakket toegevoegd worden. En verdwijnen er een aantal nederland 4 zenders, omdat de publieke er een aantal schrapt, er zal dus zeker wat gaan wijzigen het komende jaar.
   
 5. Ik vind het makkelijk om te zeggen ned 1,2,3 in HD dat zijn bestaande zenders alleen in een ander jasje.

  GR John
   
 6. Het viel mij ook al op. De ziggo folder ademt uit: minder voor meer. Geen extra zenders, maar wel analoog van 34 naar 30 en dan daarvoor ook nog de prijs verhogen van 15,90 naar 16,25. Dan te bedenken dat Nederland 4 een flink aantal zenders schrapt, krijg ik flashbacks naar mijn UPC tijd. Was het maar Casema gebleven. Ik zou ook de verrassingszenders krijgen, na 4 keer bellen en 2 uur wachten nog altijd niks.
   
 7. Ja en weet jij hoe die prijs opgebouwd is? Niet te snel conclusie's trekken. Misschien was de prijs zonder het vervallen van die zenders wel meer gestegen, en hebben ze een paar zenders laten vallen om de prijs niet te veel te laten stijgen.

  Zonder dat je weet hoe die prijs opgebouwd is kan je niet oordelen of dit nu meer of minder is. De verhoging is in elk geval minder als de inflatie dit jaar, dus vanaf die kant bekeken valt het juist mee. En de energie prijzen stijgen toch ook zo'n beetje elk jaar? Dus waarom zouden de kabelprijzen niet kunnen stijgen?

  De prijsstijging is ook alleen voor klanten die enkel het standaard pakket radio/tv hebben, voor alle pakket gebruikers verandert er niets. En juist die groep mensen die enkel het standaard pakket hebben verdienen ze het minste op, omdat ze wel voor de 16,25/maand het netwerk moeten onderhouden (wijkkasten, bekabeling, monteurs, etc).

  En laten we wel wezen, de prijs stijgt met 35ct... waar hebben we het over? Een paar kilometer minder met de auto rijden, die paar km op de fiets, scheelt elk maand weer een liter brandstof, en je hebt die 35ct er al weer uit aangezien zelfs een liter LPG meer kost als die 35ct.
   
 8. Stop nou eens met die onzin om alles te vergelijken, blijf appels met appels vergelijken, hoe kan je nou een service vergelijken met een levensbehoefte zoals olie.....
  Feit is dat je meer gaat betalen (hoe klein ook) voor minder !!!
  Dat is per definitie tegennatuurlijk en dus gaan mensen daar tegen protesteren.
  Ik vind het heel logies en helemaal na die folder waar niks in stond.
  Ik had ook alleen de prijsverhoging onthouden....
   
 9. Ho stop. Sinds wanneer is het kunnen kijken van tv een service? Naar mijn weten is dit nog steeds geen primaire behoefte en is het een dienst die aangeboden word door een leverancier, net als een pompstation brandstof verkoopt, en een supermarkt oa levensmiddelen verkoopt.

  Dus we moeten het als service zien dat Ziggo die mensen het standaard radio/tv pakket aanbied? Kom nou, uit welke tijd kom jij? Ziggo bied diensten aan en een daarvan is het standaard radio/tv pakket. Hier heeft Ziggo kosten aan en die moeten terug verdiend worden en tevens wil men ook nog iets winst maken, simpel.

  Op de categorie mensen die enkel het standaard pakket radio/tv afnemen word het minste geld verdiend. Om de dienst te leveren moet het netwerk aangelegd en onderhouden worden, en dit kost simpelweg geld. Moet Ziggo dit dan maar uit eigen zak betalen zodat jij gratis tv kan kijken?

  Het staat je vrij om te kiezen om die dienst die je aangeboden word wel of niet af te nemen, is niet verplicht. Dus als je de prijs te hoog vind dan kan je of naar een alternatief overstappen, of je zegt op en kijkt geen tv meer. Is ieders eigen vrije keuze, word je door niemand verplicht. Daarbij vergeleek ik brandstof niet, maar als je een paar kilometer per maand minder rijd, tank je een halve liter brandstof (of liter LPG) per maand minder, kan je daar die 35ct weer van betalen. Ook opgelost.
   
 10. Waar heb je dat vandaan? Naar mijn weten gaat gewoon het standaard pakket omhoog naar 16,25, en dat geldt dus voor iedereen omdat je geen extra pakketten kunt afnemen zonder het standaard pakket!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina