1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Actie: 50 euro korting op HD-ontvanger

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door edgnoj, 20 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ach, dat is toch weer mooi 50 euroooootjes, kost de Humax nog maar 300 euro. ;)

  /me is benieuwd of ze de boel wat vlot verwerken daar in Geleen :)
   
 2. Ik wil gebruik maken van die 50 euro cashback actie van ziggo en ik zit nu nog op analoog tv te kijken (wel bij ziggo).

  Als ik dan nu via internet een Humax IRHD-5000C koop moet ik dan nog een speciaale smartcard bestellen of zijn die allemaal het zelfde en hoe bestel ik dan het HD tv pakket erbij? En krijg je dan ook de 6 maanden gratis HDTV? En als ik dezelfde receiver bestel zonder HDTV pakket krijg ik dan 25 of 50 terug?

   
 3. Als ik dan nu via internet een Humax IRHD-5000C koop moet ik dan nog een speciaale smartcard bestellen of zijn die allemaal het zelfde en hoe bestel ik dan het HD tv pakket erbij? En krijg je dan ook de 6 maanden gratis HDTV? En als ik dezelfde receiver bestel zonder HDTV pakket krijg ik dan 25 of 50 terug?
  [/quote]

  Ik heb dit voor mezelf vorige week geregeld. Dit zijn mijn bevindingen:
  1. Decoder kun je overal kopen. Op de site van Ziggo kun je een kortingsbon downloaden. Deze vòòr 31 mei samen met een kopie van het aankoopbewijs naar het antwoordnummeradres van Ziggo sturen. Op basis daarvan zal er na zo'n 2 weken 50 euro naar je bankrekening worden overgemaakt.
  2. Het HDTV pakket staat hier los van. Deze kun je bestellen via "producten" op de Internet site van Ziggo. Gaat snel: ik had al na een uurtje na verzending toegang tot de kanalen. Daarna krijg je nog een bevestigingsbrief (ook snel). Daarin staat vanzelf al dat het abonnement de eerste 6 maanden gratis is.
   
 4. aha en voor hoe lang sluit je zoon HDTV pakket per jaar?

  Dan ga ik zo even die humax bestellen met een smartcard
   
 5. Maandelijks opzegbaar.
   
 6. Dus eigenlijk kun je het aanvragen, 6 maand gratis kijken en dan opzeggen? Lijkt me net wat te makkelijk... :shock: :mrgreen:
   
 7. ja is idd zo maar dat is een groot voordeel van ziggo, je zit nergens aan vast (afgezien van internet en i-tv acties) elk extra pakket kan je in een maand weer opzeggen.
   
 8. Officieel mag je datzelfde abonnement dan een aantal maanden niet opnieuw bestellen om misbruik in te dammen. Maar meer consequenties zitten er niet aan opzeggen (en daar wordt ook nogal laks mee om gegaan, is mijn ervaring).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina