1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Actie: 50 euro korting op HD-ontvanger

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door edgnoj, 20 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dus als ik goed begrijp kan ik de kortingsbon gewoon invullen, ook als ik alleen maar een HD decoder heb gekocht ( dus zonder het Startpakket )?

  Heb namelijk al een geregistreerde smartcard
   
 2. Juistem.
   
 3. Vanavond ook maar de coupon de deur uit gedaan.

  Ik heb de Smartcard bij de Harense Smid gekocht en de Humax IHDR-5050C bij TakeitNow en als ik het goed begrijp zou dit geen probleem moeten zijn.

  Toch lekker gemakkelijk verdient die 50 euro als ze het tenminste goedkeuren en volgens de berichten op dit forum moet dat geen probleem zijn. :)
   
 4. Moet je dan wel je huidige Smartcard Nummer registreren op de kortingsbon? Ook ik heb de decoder zonder startpakket aangeschaft.
   
 5. Als het toegestaan is een decoder te kopen zonder SmartCard ├╝berhaupt, maakt het dus eigenlijk niet uit wat je in dat veld invult.
   
 6. Het geld alleen bij aanschaf van een digitale decoder MET startpakket (smartcard). Heb je alleen een decoder gekocht zonder startpakket en je vult een al geregistreerde smartcard in dan wordt deze geweigerd. Lees de voorwaarden maar eens goed door.
   
 7. Dat snap ik dan niet.... enkele posten hiervoor wordt gezegt dat alleen een decoder ook al genoeg is om de korting te krijgen.

  Hoe zit dat nou
   
 8. Of het met alleen een decoder kan weet ik niet, maar mijn kaartje is in de winkel al geactiveerd, maar ik kan gewoon gebruik maken van de aktie hoor.
   
 9. Wij zijn in april overgestapt op een alles in 1 plus pakket,van te voren aangevraagd in februari al omdat we gingen verhuizen.
  Bij het alles in 1 plus pakket ook een digitale HD decoder genomen tegen meerprijs van 99 euro(was toen ook al die actie bij digitale HD startpakket).
  Nu wonen we op het nieuwe adres en krijgen we een rekening thuisgestuurd waarop staat dat er voor het HD start pakket 199 keiharde euros in rekening word gebracht.
  Natuurlijk hierover getracht te mailen met Ziggo,maar jullie raden het al,geen reactie terug tot opeens een standaard mailtje word gestuurd door Ziggo met het verzoek om de rekening te kopieren en retour te sturen.
  Houd het amateurisme dan nooit op bij Ziggo?
  Je gaat een klant toch niet vragen of ze de rekening gekopieerd terug willen sturen terwijl ze hem zelf verstuurd hebben,pure waanzin dit.
  Ze moeten eens proberen om die 199 euro van onze rekening af te houden,dan is de bok vet:evil:lol.
   
 10. Van Ziggo uit is meermalen per email bevestigd dat je ook in aanmerking komt voor de actie als je de HD ontvanger los hebt gekocht. Heb ik zelf geen kopie meer van maar elders op het forum zijn ze wel te vinden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina