1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Actie: 50 euro korting op HD-ontvanger

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door edgnoj, 20 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Actie: 50 euro korting op HD-ontvanger en 25 euro korting op Digitale ontvanger

  Ik kreeg vandaag het blaadje van Ziggo in de bus en daar staat de volgende aanbieding:

  OVERSTAPPEN NAAR DIGITALE TELEVISIE:
  Bij een overstap naar ht digitale standaardpakket veranderen uw abonnemenstskosten niet ten opzicht van het analoge pakket, maar u heeft wel een digitale ontvanger nodig.
  Om het voor u aantrekkelijker te maken om over te stappen naar digitale televisie, ontvangt u van ons 25 Euro retour bij aanschaf van een standaard digitale ontvanger, en 50 Euro bij een high definition-ontvanger.

  Achter deze folder vindt u een kortingsbon. Als u deze samen met het aankoopbewijs van uw ontvanger naar ons opstuurt, krijgt u automatisch het voor u geldede bedrag op uw rekening teruggestort. Het adres waar u de bon naartoe dient te sturen, vindt u ook achter in de folder.

  VRAAG:
  Nu snap ik best dat deze aktie bedoeld is om te stimuleren dat analoge klanten overstappen naar het digitale resp HD-ontvanger. Wat ik mij echter afvraag is of deze aktie ook geldt voor bestaande dititale klanten die de overstap naar HD willen maken. Krijgen die ook 50 euro retour? Zou dan inhouden dat je voor ruim 100 euro kunt overstappen?

  Of ben je bijvoorbeeld verplicht een nieuw abonnement af te sluiten?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 nov 2008
 2. We zullen zien. Meestal worden nieuwe klanten gekoesterd en bestaande verwaarloosd :no:

  Ik denk echter dat de prijzen van de decoders bij Ziggo zo hoog lagen dat je zelfs met de korting nog goedkoper bent als je de decoder via internet koopt.
   
 3. Wat ik heb kunnen lezen in de actievoorwaarden (en deze staan achter op de folder) maakt het niet uit of je al bestaande klant bent. Het enige waar je aan moet kunnen voldoen is dat er Z1 televisie doorgegeven kan worden en dat het op jouw naam gezet kan worden. Ik zie verder geen addertjes onder het gras. Aangezien er bij bestaande klanten al aan deze voorwaarden wordt voldaan, zie ik geen belemmering om aan deze actie als bestaande klant mee te doen.
   
 4. Klopt inderdaad ook voor bestaande klanten, lees even goed op de achterkant van de folder wat je allemaal moet doen. Je moet de kassabon of bevestigingsbrief terug sturen naar een special adres wat ook achterop die folder staat.

  De enige voorwaarde is dat het niet geld bij andere akties en het alles-1 produkt waar je al een SD ontvanger bij krijgt of korting op een HD. Gewoon de folder even goed lezen en ook alleen die bon gebruiken.
   
 5. Ja, naar een adres is Geleen.

  Nee, maar dat hebben we ook al inderdaad. Daarnaast willen we boven op onze slaapkamer ook digitale TV net als onze dochter, dus dan is dit een zeer goede actie ;). Zeker met het licht op het feit van de meerdere smartcards voor hetzelfde bedrag straks. Helaas is daar nog geen vaste datum voor.
   
 6. Actieperiode is van 01-12 tot 14-01, nog even wachten met bestellen dus. Verder maakt het zo te zien niet uit waar je de decoder koopt hè? De webshops zullen het wel druk krijgen dan :mrgreen:
   
 7. Folder foetsie

  Ik ben de folder kwijt ( ja mijn vrouw houd van opruimen) maar ik wil wel een decoder kopen.
  Wat is het adres ?
  Wat moet ik invullen ?
  Alvast bedankt voor de reactie
   
 8. (1) Geldt de korting nog wel bij een pakket dat via de ziggo-site (http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/) wordt aangeboden (linkt door naar sluitallesaan.nl): is zogenaamd met korting (van 300+ voor 199)?
  (2) Geldt het ook op een losse ontvanger, aangeschaft bij bijvoorbeeld een webshop, of alleen op een hd-startpakket (dus inclusief smartcard)? Ik kan deze startpakketen nergens anders te koop vinden dan via de optie genoemd in (1).
   
 9. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ik lees in de folder dat je een SD of HD startpakket moet kopen tegen de 'geldende prijs' tijdens de actieperiode.

  De geldende prijs, is dat de genoemde adviesprijs zoals genoemd in de folder (SD: €128,95/HD: €228,95) of de prijs van bijvoorbeeld een willekeurige (goedkope) webshop?

  Gewoon ergens een SD/HD ontvanger + smartcard kopen is waarschijnlijk niet de bedoeling van deze actie. :roll:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 nov 2008
 10. Iemand die al meer info kan geven over de actievoorwaarden (zie laatste twee berichten boven deze post)?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina