1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

email server herkent ww niet meer

Discussie in 'Internet - Email' gestart door Jan Kruse, 20 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb twee PC's in een netwerk; tot 11 november kon ik met beide inloggen; sindsdien kan het wel op de ene en niet op de andere. Het wachtwoord wordt niet herkend. Mail verzenden kan echter wel op beide; ophalen dus maar op één. Herinstalleren van de Thunderbird browser helpt niet.:cry:
  Wat nu??
  JFK
   
 2. Je moet dan in je E-mail programma je inkomende mails op de mailserver laten staan. Dit doe je door de instellingen van de accounts te wijzigen bij meer instellingen het tabblad geavanceerd te openen en bij bezorging het vinkje kopie bewaren aan te vinken en de bewaartijd. Zo kun je op beide computers dezelde Email binnenhalen.
   
 3. Stomme vraag misschien, de gebruikersnaam staat wel goed in de client? dwz als username het volledige emailadres ipv alleen hetgeen voor de @?
   
 4. Daar ging zijn vraag volgens mij niet helemaal om? Volgens mij stelde hij de vraag dat op zijn ene pc de email niet meer opgehaald kan worden omdat het ww niet geaccepteerd word :wink:
   
 5. ww wordt niet herkend

  JOEPIE!! Dat was het. Wat er achter de @ moet staan stond er niet op de tweede PC. Alles werkt weer. Bedankt! Discussie gesloten.

  JFK
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina