1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Dramatische download snelheid

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Pete!, 20 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi Mensen,

  Wil even mijn frustraties met julie delen, misschien lucht dat op :)

  Ik heb een Ziggo Z1 abonnement (voormalig casema midi), en bij dat abonnement zou ik een download snelheid moeten hebben van 1700 kbps.
  Tot een maand geleden geen enkel probleem, tot begin Oktober de download snelheid ineens viel tot 10-20 kbps!!!!
  Na 3x ziggo bellen werd er een monteur gestuurd, en het eerste uur had ik goed internet waarna het weer in zakte. Wederom de monteur laten komen en nu hadden we een dag lang goede snelheid. Wderom een monteur laten komen, toen de moenteur klaar was en onsite had ik een download snelheid van 1200 kbps, maar dat zou nog wel beter worden werd mij verteld. Het werd echter alleen maar slechter dus ik ziggo weer bellen voor een nieuwe afspraak. Monteur zou op Woensdag komen en op de zondag er voor had ik plots een download snelheid van 1700 kbps, op maandag en dinsdag ook nog goed dus ik de afspraak gecancelled. Op donderdag begon het opnieuw, dus gister ochtend heeft mijn vriendin coesproken met ziggo en werd ons aangerdan om de netwerkkabel te vervangen. Wij dat keurig gedaan en ik gisteravond terug gebeld.
  Deze medewerker leek de geschiedenis van de afgelopen maand volledig te negeren en bleef 90 minuten lang volhouden dat het een probleem was met mijn pc. Ik heb thuis 2 pc's, een desktop en een laptop van mn werk en beide met het zelfde probleem. Niet heel waarschijnlijk dus dat het een pc probleem is. Na een gesprek van 90 minuten heb ik een monteur geist en werd mij verteld: dat kan ik niet doen meneer, dan krijg ik op mn flikker en dat bent u niet waard. Als reactie zei ik: de klant is toch koning? er is hier duidelijk meer aan de hand. Toen kreeg ik te horen: meneer, die uitdrukking wordt al 30 jaar niet meer gebruikt, we betalen allemaal en ziijn allemaal gelijk. Ik kon mn oren niet geloven....Uiteindelijk toch een monteur laten komen, ik hoop maar dat die alles oplost want ik weet het niet meer.

  Bedankt voor het luisteren naar mn gezeik :) Als mensen net zo een ervaring hebben gehad, of andere tips hebben hoor ik dat graag.

  Pete
   
 2. midi naar Z1

  Beste internetters,

  Als jullie midi hebben, laat je dan niet verleiden om een Z1 alles in 1 abbonnement te nemen, althans niet voordat je de gevolgen kent.
  Uw downloadsnelheid wordt gehalveerd van 2Mb naar 1Mb.
  Verder is dan een spamfilter optioneel, dus extra betalen als je die wilt hebben.
  De colporteurs van Ziggo, die zich op straat en winkelcentra bevinden, proberen onder valse voorwendsels u een Z1 aan te smeren, en zeggen erbij, dat alles hetzelfde blijft.
  Ik kan u verzekeren dat 1Mb een slakkengang is.
  Als u b.v. TV4 wil kijken via internet, dan loopt dit slecht.
  Ook als u met z'n tweeen (extra laptop) surft geeft dit al gauw problemen.
  Ik vind het schandalig dat Ziggo- medewerkers zo'n vertekend beeld geven van hun product

  D v.d. Reijden
   
 3.  
 4. Nee hoor, spamfilter zit gewoon ingebouwd in de mailserver, daarvoor betaal je niet apart.

  Het enige wat je apart kunt nemen is een anti-virus-pakket om op je computer te installeren, maar dat moet je altijd al hebben en is iets anders. Dat hoef je dus niet te nemen, je kunt ook een gratis virusscanner gebruiken die je op internet kunt downloaden

  Alles-in-1 basis is inderdaad langzamer dan Z1 internet, maar dat staat heel duidelijk in alle advertenties. Het is dan ook een flink stuk goedkoper dan Z1 met losse telefonie. Ga je 1 stapje hoger en neem je Alles-in-1-plus dan heb je een flink hogere snelheid dan Z1 en betaal je nog steeds minder dan los Z1 en los KPN telefoon en los televisie. (49 ipv 55 euro)
  Dus voor 10 euro meer dan nu is je snelheid 10 keer zo snel.
  Zie de voordeelcalculator.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina