1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kiezen als nieuwe klant (Wat te doen???)

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door keesvc, 18 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wordt door verhuizing klant van Ziggo (oud @home gebied) in begin 2009 en probeer nu al via websites en dit forum informatie te krijgen, zodat ik straks weloverwogen kan kiezen. Dit blijkt echter niet zo makkelijk als ik dacht. Daar ik Intenet, bellen en TV nodig heb, leek mij een "all in 1" abonnement voor de hand liggen. "All in 1" Plus is betreft Internet snelheid voor mij voldoende, maar ik wil wel een tweede telefoonlijn en ook HDTV en ook een (HD) decoder met een Hard Disk recorder.

  Ik zie echter geen HDTV decoder met Hard Disk, behalve bij Interactive TV, maar daar wordt niet veel over verteld (zender aanbod, kosten, etc).

  Ik geloof dat HDTV een extra pakket is dat boven op de basis TV (Z1?) komt, maar zit Z1 dan al in de prijs van het installatie pakket van de versie met HD recorder verwerkt?

  Kortom wat moet ik nu feitelijk bestellen en wat kost dat eenmalig en per maand (en gaat het uberhaupt) om de diensten te krijgen die ik wil?

  Telefoon: 2 lijnen
  Internet:10/1.5 Mbit/s
  TV: HD met hard disk recorder
   
 2. Die interactieve TV HDTV decoder met harddisk is de Cisco 8455DVB en daarover is in dit subforum aardig wat te vinden.

  Alleen nog niet verkrijgbaar in voormalig @Home gebied voor zover ik weet.

  In de prijs van de decoder zit NIET de prijs van Z1. De prijs van de decoder, 428 voor de Cisco, is een eenmalige uitgave, Z1 betaal je elke maand.

  Bovenop Z1 kun je vervolgens extra digitale TV pakketten nemen. Het HDTV pakket is daar één van (3,95 per maand). Overigens geeft dit pakket je maar drie zenders: NGC HD, Discovery HD en History Channel HD. Eurosport HD en Brava HD zitten in het standaardpakket, hier heb je dus geen extra pakket voor nodig.

  In het Cisco installatie pakket (en in het pakket van elke andere officiële Ziggo decoder) zit alle info over deze extra pakketten.

  Een HDTV decoder met harddisk zonder interactieve TV is pas in de tweede helft van 2009 verwacht (dit wordt een decoder van Humax).

  In Standard Definition decoders is meer keuze, inclusief decoders met harddisk.
   
 3. Gezien de huidige ontwikkelingen even wachten waar Ziggo mee komt. Ziggo gaat zowel interactief als HDTV ondersteunen. HDTV sowieso vanaf 2009 gratis (dus geen apart pakket meer)
   
 4. Dit was een iets te snelle conclusie in een ander topic (over de folder die alle Ziggo klanten de komende weken ontvangt).

  HD zenders die met dezelfde programmering ook in het Z1 pakket zitten, zullen gratis zijn. Op dit moment is dat Eurosport HD, vanaf volgend jaar komen daar de publieken bij, en mogelijk ook de commercielen. Brava HD zit niet met een SD versie in het Z1 pakket, maar is ook gratis te bekijken.

  Het huidige HD pakket bevat drie zenders, en kost 3,95. Dit pakket blijft voor deze prijs bestaan, maar zal er volgens de folder volgend jaar wel een aantal zenders bijkrijgen.
   
 5. Jammer dat ze niet vertellen welke erbij komen. Zou iemand de folder trouwens kunnen inscannen en op het forum willen plaatsen?
   
 6. als je een van de Ziggo medewerkers hier vraagt dan zouden ze hem even naar je op de post kunnen doen :)
   
 7. Ben zeer benieuwd naar de folder en wat nog komen gaat, daar ik nog niet moet beslissen kan ik de ontwikkelingen af wachten. Meer HD kanalen maakt zowiezo kiezen voor een HD ontvanger/decoder logisch. De vraag blijft echter welke worden er aangeboden met een Hard Disk recorder en wat gaat dit kosten. Kan je als klant alleen maar een keuze maken uit het Ziggo aanbod, of werkt elke Irdeto ontvanger/decoder (met Hard Disk) en zo ja met welke zijn er al goede ervaringen?
   
 8. Ik heb een pdf van de folder hier neergezet
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina