1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax Duovison iPVR9200c en Humax HD-tuner

Discussie in 'Humax iRHD-5000 (HD-Tuner)' gestart door diabeet, 18 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb op dit moment de Humax Duovison aangesloten. Binnenkort wil ik een HD-televisie en HD-abbo aanschaffen. Als HD-decoder wil ik de Humax HD-decoder.
  Is het mogelijk om beide samen te gebruiken. de Duovison om op te nemen en de HD-decoder om HD te kijken. En hoe zou dit dan aangesloten moeten worden?
  Wat ik bedoel is het volgende:
  Is het mogelijk de Duovison via de scartkabel aan de tv aan te sluiten en de HD-decoder via HDMI en dan via de tv te schakelen tussen beide tuners.
  Verder nog een algemene vraag m.b.t. de HD-decoder, kan ik hier de zenders instellen volgens mijn eigen voorkeur dus op volgorde die ik wil en niet volgens alfabet of kanaalnummer?
   
 2. >Is het mogelijk de Duovison via de scartkabel aan de tv aan te sluiten en de >HD-decoder via HDMI en dan via de tv te schakelen tussen beide tuners.

  Ja hoor, alleen heb je dan uiteraard wel 2 kaartjes nodig of je moet het leuk vinden om steeds het kaartje te verwisselen. Hopelijk komt ergens volgend jaar de Humax box uit die ook Hi-def kan opnemen, dan ben je van dit probleem af.

  >Verder nog een algemene vraag m.b.t. de HD-decoder, kan ik hier de >zenders instellen volgens mijn eigen voorkeur dus op volgorde die ik wil en >niet volgens alfabet of kanaalnummer?

  Ik heb zelf de Samsung HD ontvanger, dus geen idee, maar het lijkt me dat dit wel moet kunnen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina